Társadalombiztosítási alapismeretek tanfolyam

Társadalombiztosítási alapismeretek tanfolyam

Tanfolyamunkon többek között megtudhatja, hogy melyek a munkáltató és a munkavállaló társadalombiztosítási jogai és kötelezettségei, megismerheti a járulékfizetéssel kapcsolatos ismereteket, az egészségügy és a tb kapcsolatrendszerét, a szociális ellátórendszer működését

9 950 Ft helyett

csak 
8 955 Ft */hó
* A tanfolyam tartalmazza az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatát. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.
Információk
Tempó
Tematika
Árak

Vizsga partnerintézményünknél - Társadalombiztosítási alapismeretek tanfolyam

A tanfolyam leckéit távoktatás formájában, egyedileg meghatározott ütemben sajátíthatja el, és az összes házi feladat visszaküldése, valamint a záróteszt sikeres teljesítése esetén a tanfolyam végén igazolást állítunk ki. Azonban lehetősége van partnerintézményünknél államilag elismert OKJ-s bizonyítványt is szerezni. Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, akkor az alábbiakat kell tennie:
1. lépésben az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának segítségével egyénileg, de az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított szaktanári segítséggel távoktatás formájában sajátítja el az ismeretanyagot,
2. lépésben jelentkezik és személyesen részt vesz a szakmai partnerintézményünk által szervezett kedvezményes OKJ-s képzésen és gyakorlaton, ami a sikeres szakmai vizsga biztosítéka. Az OKJ-s képzést és a vizsgát is partnerintézményünk szervezi.

Miért?
Mert a nálunk elsajátított szakmai, elméleti és gyakorlati tudás birtokában olyan szakember válik Önből, aki a szociális ellátórendszer működésének megértése révén alkalmas lesz a társadalombiztosítási feladatok hatékony, szakszerű elvégzésére.

Mit?
Államilag elismert, felső középfokú társadalombiztosítási ügyintéző (OKJ 51 344 02) rész-szakképesítést szerezhet, amennyiben jelentkezik a partnerintézményünk által szervezett OKJ-s képzésre és vizsgára is. Együttműködés alapján a partnerintézmény az Európai Levelező Oktatási Kft. képzésén résztvevők számára kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít, amennyiben a képzésben résztvevő a képzés megkezdése előtt legalább 70%-os eredménnyel teljesítette az előzetes tudásszintet felmérő tesztet.
Az ELO cégcsoportot az OKJ-s képzés - ideértve a vizsgatétel lehetőségét is - igénybevételének fennállásáért, igénybevehetőségéért, a partnerintézmény eljárásáért, teljesítéséért, vállalt határidőiért felelősség nem terheli.

Hol?
Szakmai partnerintézményünknél, a Szókratész Külgazdasági Akadémiánál (budapesti helyszínen) történik a szakmai vizsgára való felkészítés. A partnerintézmény által szervezett gyakorlati képzés személyes jelenlétet igényel.

Mennyi ideig?
Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzés idejét a képzésben résztvevő határozza meg azáltal, hogy milyen rendszerességgel kívánja átvenni a tanfolyamhoz tartozó tananyagcsomagokat. Normál ütemezés esetén ez  16 hónap (részletekért lásd Oktatási program, vagy a hatályos ÁSZF). A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés időtartama 120 óra, de ez a partnerintézmény által megíratott előzetes tudászintet felmérő teszt eredményének függvényében változhat (70%-os eredmény esetén 36 óra).

Mikor?
A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzés hetente, szombati napon kerül megrendezésre.

Mennyiért?
Az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának díja: 16 hónap*8 955 Ft/hónap = 143 280 Ft AKCIÓS ÁRON! Az ár nem tartalmazza az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott oktatási szolgáltatás ellenértékét, ami 1000 Ft/tananyagcsomag.
A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés díja: 45.000 Ft, amennyiben a tanuló a képzés kezdetén a partnerintézménynél legalább 70%-os eredménnyel kitöltötte az előzetes tudásszintet felmérő tesztet.

Az OKJ-s vizsga a képzési díjon felül fizetendő, ennek összege 30.000 Ft. Részletfizetési lehetőség van az alábbiak szerint: két részletben.

Hogyan?
A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzés az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának elsajátítása, az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított elméleti képzés elvégzése, a képzés lezárását tanúsító igazolás megszerzése, és a partnerintézménynél kitöltött előzetes tudásszintet felmérő teszt után kezdhető el.

A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzésen való részvétel feltételei:

 • érettségi bizonyítvány,
 • az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának elsajátítása és kifizetése,
 • az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított valamennyi házi feladat megoldása és visszaküldése,
 • a záróteszt sikeres (legalább 51%-os) teljesítése, a képzés lezárását tanúsító igazolás megszerzése,
 • előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltése a partnerintézménynél,
 • az OKJ-s képzési díj első részletének befizetése a képzés kezdetéig,
 • a felnőttképzési szerződés aláírása.

A partnerintézmény által szervezett OKJ-s vizsgán való részvétel feltételei:

 • az OKJ-s képzésen való részvétel,
 • a teljes képzési díj és a vizsgadíj befizetése,
 • a modulzáró vizsgák sikeres teljesítése (legalább 51%-os eredmény),
 • a vizsgára történő jelentkezési lap kitöltése és aláírása.

FONTOS!
Az ELO cégcsoporttól független jogszabály-módosítások miatt a tanfolyam tananyagát és árát tekintve a változtatás jogát fenntartjuk. Szakmai partnerünk a változtatás jogát fenntartja a képzési- és vizsgadíj, az OKJ-s képzés feltételeinek, valamint indításának tekintetében. A jelentkezők adatait folyamatosan adjuk át a partnerintézmény részére, ahol a csoportok kialakítása megtörténik. A képzést csak és kizárólag a megfelelő létszám (minimum 10 fő) esetén tudják elindítani. A vizsga is csak megfelelő létszám (minimum 10 fő) esetén szervezhető. A képzés kezdésének időpontjáról, a részvételi díj befizetéséről, a vizsga időpontjáról, és minden egyéb vizsgával, pótvizsgával, valamint OKJ-s képzéssel kapcsolatos kérdésről a partnerintézménytől kap levélben értesítést.
Jelentkezését legkésőbb az utolsó tananyagcsomag kézhezvételétől számított 1 éven belül kell elküldenie! Amennyiben eddig az időpontig nem küldi el az OKJ-s képzésre vonatkozó jelentkezését, a későbbiekben erre már nem lesz lehetősége.
Az OKJ-s képzésre az OKJ-s jelentkezési kupon kitöltésével, és az ELO cégcsoport címére (ELO Könyvkiadó Kft., Budapest, 0909) történő elküldésével jelentkezhet.

Az OKJ-s képzésre és vizsgára az ügyféloldalon keresztül is tud jelentkezni.

ÉS MÉG...?
Kérdése van? Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzéssel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a 06- 1/206-1775-ös telefonszámon, vagy írjon az elo@elo.hu e-mail címre, a partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzéssel és vizsgával kapcsolatban írjon a nagy.eniko@elo.hu e-mail címre.

A rész-szakképesítés moduljai, a modulzáró vizsgák típusai:
10154-12 Munkaerő-gazdálkodás (gyakorlati)
10155-12 Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása (írásbeli)

A komplex szakmai vizsga előfeltétele a modulzáró vizsgák sikeres teljesítése.

A komplex szakmai vizsga típusai:
- gyakorlati (legalább 50%-os eredmény)
- szóbeli (legalább 50%-os eredmény)
- írásbeli

Gyakorlati tanfolyam partnerünknél - Társadalombiztosítási alapismeretek tanfolyam

Normál

Normál tempó esetén havonta egy tananyagcsomagot szállítunk. Egy csomag két leckét tartalmaz, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, az is a csomag részét képezi.

Gyorsított

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg gyorsított tempóban nem rendelhető a tanfolyam.

Késleltetett

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg csak normál tempóban rendelhető a tanfolyam.

Komplett

Komplett megrendelés esetén a teljes tananyagsorozatot kapja kézhez. Ebben az esetben Ön az összes leckét egyszerre kapja meg, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, azok is a csomag részét képezik. Ha ezt a tempót választja, a tanfolyam hosszától függetlenül 24 hónap áll rendelkezésére a tananyag elsajátítására.

1. lecke: A vállalkozás gazdasági szerepe, sikere, környezete és alapításának feltételei
Elsajátíthatja az üzleti vállalkozás fogalmát, és szerepét a gazdasági fejlődésben. Megtanulhatja a vállalkozás sikerének legfontosabb jellemzőit. Ismertetjük a vállalkozás megkezdésének feltételeit. Meghatározzuk, hogy milyen partnerekre van szükség a vállalkozás működéséhez és bemutatjuk a vállalkozás környezetét.

2. lecke: A vállalkozás jogi létrehozása, az üzleti terv és a piac
Áttekintést adunk az egyéni vállalkozás, és az egyes gazdasági társaságok jellemzőiről. Összefoglaljuk a jogi forma megválasztásának szempontjait. Ismertetjük a társas vállalkozás indításának gyakorlati teendőit. Tisztázzuk az üzleti tervezés szerepét, főbb tartalmi elemeit. Bemutatjuk a piacot, annak szereplőit, a keresleti és kínálati függvényt.

3. lecke: Az állam, a piaci versenyhelyzetek, a környezet és piackutatás
Ismereteket szerezhet az állam szerepéről a piacgazdaságban. Bemutatjuk a vállalkozás és az állam kapcsolatát. Jellemezzük a vállalkozás versenyhelyzetét és meghatározzuk, hogy milyen szerepe van a marketingkutatásnak a vállalkozás üzleti tervének elkészítésében. Áttekintjük a környezetkutatás és a piackutatás egyes módszereit.

4. lecke: Szállítókiválasztás, emberi erőforrás biztosítás, marketing, pályázati források és fogyasztóvédelem
Összefoglaljuk a szállítókiválasztás feltételeit és folyamatát. Megismertetjük a marketing és a marketingmix fogalmával, szerepével. Áttekintjük a munkaerőpiac sajátosságait. Bemutatjuk a munkaerő-tervezés feladatait. Rendszerezzük az EU-s pályázatokon való sikeres részvételhez szükséges ismereteket, és a fogyasztóvédelem szervezetét és eszközeit.

5. lecke: Álláskereső adatainak felvétele, álláskeresési interjú I.
Foglalkozunk a kommunikáció jellemzőivel, amelyeket az interjú során alkalmazunk. Áttekintjük a járulékfizetési kötelezettségeket, a társadalombiztosítási szolgáltatásokat és a magán-nyugdíjpénztári belépés feltételeit. Összefoglaljuk a járulékkedvezményekkel, a bérpótlékokkal és a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatos ismereteket.

6. lecke: Álláskereső adatainak felvétele, álláskeresési interjú II.
Kitérünk a cafeteria-rendszer működésének bemutatására. Összefoglaljuk az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárak működésével kapcsolatos információkat és a munkabéren felüli, egyéb lehetséges juttatásokat. Kiemelten foglalkozunk a prémium és a jutalom kérdésével. Részletezzük a felvételi lap és a jövedelem-kifizetési lap tartalmát.

7. lecke: Álláskereső adatainak felvétele, álláskeresési interjú III.
Áttekintjük a munkaviszony megszűnésekor, megszüntetésekor kiállítandó munkáltatói teendőket. Bemutatjuk a társadalombiztosítási nyilvántartás adatairól szóló igazolás felépítését. Összefoglaljuk az esélyegyenlőségi terv lényegét. Értelmezzük a határozott és a határozatlan időtartamú munkaszerződések közötti eltéréseket és az SZMSZ fogalmát.

8. lecke: Álláskereső adatainak felvétele, álláskeresési interjú IV.
Tanulhat a tanulmányi költségek átvállalásának jogszabályi előírásairól, és a munkajövedelmek elemeiről. Ismertetjük a szakszervezetek és az üzemi tanácsok szerepét, jogosítványait, valamint a korkedvezményre jogosító sugárveszélyes munkakör betöltésének főbb szabályait. Kitérünk a munkakör megosztással történő foglalkoztatásra is.

9. lecke: Munkaviszony létesítése, munkaszerződés
Megismerheti, milyen keretekben történhet munkavégzés; jellemezzük a munkaviszonyt, a megbízási és a vállalkozási jogviszonyt. Áttekintjük a munkaviszony alanyait és a munkaszerződés elemeit. Meghatározzuk a munkavállaló tájékoztatására vonatkozó előírásokat és megismertetjük a munkaidővel és a pihenőidővel kapcsolatos előírásokkal.

10. lecke: Munkaszerződések összehasonlítása
Bemutatjuk a munkabérre vonatkozó és a munkabér védelmével kapcsolatos előírásokat. Áttekintjük a szabadsággal és a munkaidő kedvezményekkel kapcsolatos szabályokat. Összefoglaljuk a munkaszerződés módosításával kapcsolatos információkat. Foglalkozunk a munkaviszony megszűnésével és megszüntetésével kapcsolatos legfontosabb szabályozásokkal.

11. lecke: Üzemi baleset, munkabaleset, foglalkoztatási megbetegedés
Megismertetjük a legfontosabb munkavédelmi szabályokkal. Értelmezzük a baleset, munkabaleset, üzemi baleset és foglalkozási megbetegedés fogalmát. Bemutatjuk a munkabalesetek és a foglalkozási megbetegedések nyilvántartását, a „Munkabaleseti jegyzőkönyv” és az „Üzemi baleseti jegyzőkönyv” tartalmát.

12. lecke: Üzemi baleseti jegyzőkönyv
Esetpéldákon keresztül tanulmányozzuk a munkabaleset, üzemi baleset és foglakozási megbetegedés jellemzőit. Egy-egy esetpéldához kapcsolódva bemutatjuk a 2012. január 1-től érvényes Munkabaleseti jegyzőkönyv és az Üzemi Baleseti Jegyzőkönyv kitöltését. Továbbá megtekinthet egy kitöltött Munkabaleseti jegyzőkönyvet és Üzemi Baleseti Jegyzőkönyvet is.

13. lecke: A szociálpolitika jogi szabályozása
Megismertetjük a szociálpolitika fogalmával, szerepével, és feladataival. Összefoglaljuk a legfontosabb szociális ellátásra vonatkozó szabályokat. Részletezzük a családok támogatásáról szóló ellátásokat. Összefoglaljuk a Munka Törvénykönyve által biztosított kedvezményeket és áttekintjük a fogyatékos személyek jogaihoz kapcsolódó fogyatékossági támogatásokat.

14. lecke: A gyermekek után járó ellátások és kedvezmények
Bemutatjuk a gyermekek védelméhez és a gyámügyi igazgatáshoz kapcsolódó gyermek és ifjúságvédelem pénzbeli ellátásait. Áttekintjük a szociális igazgatáshoz és szociális ellátásokhoz kötődő szociális ellátásokat. Esetpéldán keresztül megismertetjük az egyes ellátások alkalmazásával.

15. lecke: A társadalombiztosítás története
Áttekintjük a történelem folyamán kialakult társadalombiztosítási rendszert és ismertetjük a magyar társadalombiztosítási rendszer fejlődését. Összefoglaljuk az európai unió szociális rendszerében meghatározó elveket. Bemutatjuk az egészségbiztosítás természetbeni ellátásait. Ismertetjük a társadalombiztosítás finanszírozási módszereit és a társadalombiztosítás alapfogalmait.

16. lecke: A társadalombiztosítás általános szabályai I.
Meghatározzuk a biztosítási kötelezettség fogalmát, a biztosítottak körét. Foglalkozunk az egyéni és társas vállalkozó, valamint a mezőgazdasági őstermelő biztosításának kérdéseivel. Megismertetjük a társadalombiztosítás fedezeti rendszerével, a foglalkoztatók és egyének járulékfizetési kötelezettségével.

17. lecke: A társadalombiztosítás általános szabályai II.
Bemutatjuk az egyéni és társas vállalkozók, őstermelők, egyházi személyek járulékfizetési kötelezettségének szabályait. Megismerkedünk a felszolgálási díj és a borravaló utáni járulékfizetés szabályaival. Ismertetjük a START-kártyákra való jogosultság feltételeit és a START-kártyák nyújtotta kedvezményeket.

18. lecke: Az egészségbiztosítás szolgáltatásai, ellátásai, a szolgáltatásokra jogosultak köre
Meghatározzuk a biztosítás szünetelésének szabályát, és az egészségügyi szolgáltatásra és a baleseti ellátásra jogosultak körét. Kitérünk az egészségbiztosítás szabályaira és az Egészségbiztosítási Alap terhére igénybe nem vehető ellátásokra. Foglalkozunk az utazási költségtérítés, valamint az egészségügyi szolgáltatás igénybevételének szabályaival.

19. lecke: Táppénzszabályok I.
Megismertetjük a táppénzre való jogosultság feltételeivel, valamint a keresőképtelenség és a keresőképesség fogalmával, annak szabályaival, ellenőrzésével, igazolásának és visszaigazolásának formájával. Gyakorlati ismereteket adunk a betegszabadságra vonatkozó szabályok alkalmazásáról, és minden olyan szabályról, amely a táppénzigény elbírálásához szükséges.

20. lecke: Táppénzszabályok II.
Bemutatjuk a táppénzre való jogosultság időtartamát meghatározó jogszabályokat, megismertetjük a baleseti táppénzre jogosultak körével, a jogosultság időtartamával. Áttekintjük a a gyermekápolási táppénzre vonatkozó tudnivalókat. Megismerheti a táppénz mértékére és annak megvonására vonatkozó szabályokat.

21. lecke: Táppénzszabályok III.
Ismertetjük a táppénz alapját képező rendszeres és nem rendszeres jövedelmeket. Gyakorlati ismereteket szerezhet a táppénz és baleseti táppénz összegének kiszámításáról. Megismerheti a gyermekgondozási segélyre, gyermeknevelési támogatásra, ápolási díjra vonatkozó táppénzszabályokat, illetve a szolgálati járandóságra vonatkozó szabályokat.

22. lecke: Terhességi-gyermekágyi segély szabályai, az ellátás összege
Áttekintjük a szülési szabadság kérdéskörét, időtartamát, valamint a terhességi-gyermekágyi segélyre jogosultság feltételeit, a segélyre jogosultak körét. Bemutatjuk a munkanélküli ellátásban részesülő személyek terhességi-gyermekágyi segélyre jogosultságának lehetőségét. Gyakorlati ismereteket szerezhet a terhességi-gyermekágyi segély kiszámításának módjáról.

23. lecke: Gyermekgondozási díjra jogosultság szabályai az ellátás összege
Megismerheti a gyermekgondozási díjra jogosultság feltételeit, valamint a munkanélküli ellátásban részesülő személyek gyermekgondozási díjra jogosultságának lehetőségét és a folyósítás időtartamára vonatkozó speciális szabályokat. Gyakorlati ismereteket szerezhet a gyermekgondozási díj kiszámításának módjáról.

24. lecke: Nyugellátások szabályai I.
Tájékozódhat az öregségi nyugdíjra vonatkozó szabályokról, a szolgálati idő fogalmáról, és a nyugdíjkorhatár betöltése előtt megállapítható ellátásokról. Ismertetjük az előrehozott, illetve csökkentett összegű nyugellátásokra vonatkozó szabályokat. Áttekintjük a korengedményes és a bányásznyugdíjjal kapcsolatos tudnivalókat.

25. lecke: Nyugellátások II.
Megismerheti a hozzátartozói és a baleseti hozzátartozói nyugdíjak fogalmát, jogosultsági feltételeit. Tanulhat az öregségi, özvegyi nyugdíjról. Áttekintjük az árvaellátásra jogosultság feltételeit, mértékeit, folyósításának időtartamát. Bemutatjuk a szülői nyugdíj megállapításának feltételeit. Foglalkozunk a szolgálatiidő-elismerési kérelem jelentőségével is.

26. lecke: Nyugellátások III.
Meghatározzuk a nyugdíj alapját képező kereseteket, a nettósítás lényegét. Bemutatjuk a teljes és a résznyugdíj közötti különbséget, és ismereteket szerezhet a havi átlagkereset kiszámításának módjáról. Tanulhat a nyugdíjnövelés, a rögzített nyugdíj és a nyugdíjemelés feltételeiről, valamint a nyugdíjbiztosítási igazgatási szerveiről.

27. lecke: A megváltozott munkaképességű személyek ellátásai
Áttekintjük a rehabilitációs és a rokkantsági ellátás bevezetésének célját, az ellátások folyósítására vonatkozó szabályokat. Gyakorlati ismereteket szerezhet az ellátások kiszámításának a módjáról. Megismerheti azokat az egészségkárosodáson alapuló ellátásokat, melyeket a 2012. január 1-jét követő átalakítás nem érintett és bemutatjuk a változásokat is.

28. lecke: Ellátásokkal kapcsolatos közös szabályok
Meghatározzuk a pénzbeli ellátásokra vonatkozó szabályokat, az elektronikus igénybejelentés lehetőségeit. Bemutatjuk az igényérvényesítés szabályait és ismertetjük az ellátáshoz szükséges orvosi igazolások körét. Megismerkedhet az ellátások késedelmes kifizetése miatti kamatfizetési kötelezettséggel, jogorvoslati lehetőségekkel.

29. lecke: Családi pótlék
Bemutatjuk a családtámogatási ellátási formákat és a nevelési ellátásra, az iskoláztatási támogatásra jogosultak körét, a jogosultság időtartamát. Megtanulhatja a családi pótlék összegének kiszámításának lépéseit, a családi pótlék természetben történő folyósításának lehetőségeit.

30. lecke: Gyermekgondozási támogatások
Foglalkozunk a gyermekgondozási támogatás formáival, a gyermekgondozási segélyre, gyermeknevelési támogatásra jogosultság feltételeivel, a jogosultak körével, valamint a jogosultság időtartamával. Kitérünk a gyermekgondozási támogatások összegére és az anyasági támogatással kapcsolatos tudnivalókra.

31. lecke: Nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség
Megismerkedhet a biztosítottak nyilvántartásával, bejelentésével kapcsolatos kötelezettségekkel, a foglalkoztatók bejelentési kötelezettségével, a taj-szám kiadásával, szerepével a nyilvántartásban, illetve a használatával kapcsolatos előírásokkal, valamint az Európai Egészségbiztosítási Kártya szerepével.

32. lecke: Kifizetőhelyi feladatok
Áttekintheti a kifizetőhely létesítésével, megszüntetésével kapcsolatos feladatokat, megismerheti a kifizetőhely által végzendő feladatokat. Tanulhat a  kifizetőhely felelősségéről, és gyakorlati ismereteket szerezhet a nyomtatványok használatával kapcsolatban. Továbbá megismerheti az ellenőrzés módszereit és az ellenőrzések célját, fontosságát.

Társadalombiztosítási alapismeretek tanfolyam tartalma:

 • 16 tananyagcsomag az ELO Könyvkiadó Kft.-től, mely 32 leckét tartalmaz
 • Az Európai Levelező Oktatási Kft. szaktanári segítséget biztosító képzése.

Tanfolyamunkat ajánljuk mindazoknak:

 • akik átfogó ismereteket akarnak szerezni a társadalombiztosítási járulék fizetésével, az egészségügyi ellátással kapcsolatban,
 • akik már ügyintézőként dolgoznak és szeretnék társadalombiztosítási ismereteiket bővíteni, felfrissíteni.

A tanfolyam végére:

 • növeli elhelyezkedési esélyeit,
 • a megszerzett ismereteket más területeken is sikerrel kamatoztathatja,
 • megszerzett tudásával hatékonyan segítheti vállalata munkáját.

 

További hasznos információk a tanfolyamról:

 • A képzés szolgáltatás megrendelésével házi feladatokat oldhat meg, melyeket szaktanárok javítanak ki, illetve a tanfolyam elvégzéséről igazolást kaphat.
 • A tanfolyam oktatási programját itt töltheti le!
Tananyagcsomag (32db lecke)
Tananyagcsomag
(32db lecke)
8 955 Ft/hó* Megrendelem
* Az ár az Európai Levelező Oktatási Kft. képzését is tartalmazza, melynek díja 1.250 Ft / tananyagcsomag. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.