Tanulás lépésről lépésre

 

Az ELO cégcsoport célja, hogy tanulóink egyszerűen és könnyedén végezhessék el a kiválasztott tanfolyamot a számukra legkényelmesebb adminisztratív megoldásokkal.
 

1) Jelentkezés a kiválasztott tanfolyamra, tananyagsorozat megrendeléseMegrendelés

Megrendelést ügyfeleink több úton adhatnak le részünkre, interneten, e-mailben, postán,  sőt akár telefonon is. A megrendelő dönti el a megrendelés során, hogy milyen ütemezéssel szeretné megkapni a kiválasztott tananyagsorozat leckéit.

 

2) A tananyagsorozat házhoz jönA tananyagsorozat házhoz jön

A jelentkezéstől számított két héten belül küldjük az első tananyagcsomagot futárszolgálattal utánvételesen, azt követően a további tananyagcsomagokat postai úton szállítjuk minden hónapban megadott időponthoz kötve. Teljes tananyagsorozat egyben történő megrendelésekor egyszerre szállítjuk azt, sőt magánszemélyek részére komplett átvétel esetén külföldre is szállítunk tananyagsorozatot.

 

3) Tananyagsorozat árának kiegyenlítéseEgyszerű fizetés

Az ELO Könyvkiadó Kft. az első tananyagcsomagot utánvétellel, futárszolgálattal küldi meg a megrendelőnknek. A tananyagcsomagok ára a szállítási költségekkel együtt átvételkor fizetendő meg a futárnak. Valamennyi további tananyagcsomagot postai küldeményként küldjük, számlával, csekkel. A díjat a csekk befizetésével vagy banki utalással egyenlítheti ki az ügyfél.

 

4) Egyedi tanulási ütemSaját időbeosztás

Ügyfeleink döntik el, hogy kompletten szeretnék megvásárolni a tananyagsorozatot, vagy normál (havonta 1 tananyagcsomag), gyorsított (havonta 2 tananyagcsomag), esetleg késleltetett (kéthavonta 1 tananyagcsomag) tempóban szeretnék-e a tananyagsorozatot kézhez venni, illetve a tanfolyamot elvégezni. Abban az esetben, ha megrendelőink igénybe szeretnék venni a tananyagsorozatokhoz kapcsolódó házi feladat szolgáltatást (képzést), úgy a tanulás ütemétől függetlenül a megrendelő saját maga dönti el, hogy a beküldési határidőn belül mikor készíti el és küldi be házi feladatait. Amennyiben az utolsó tananyagcsomaghoz tartozó számla keltét követő egy éven belül, komplett megrendelés esetén két éven belül nem küldik be ügyfeleink az összes házi feladatot, valamint a zárótesztet, a későbbiekben erre már nem lesz lehetőségük.

 

5) IgazolásIgazolás

Amennyiben tanulónk a teljes tananyagsorozatot átvette, a házi feladatokat teljes egészében megoldotta és visszaküldte, és a zárótesztet sikeresen (legalább 51%-os eredménnyel) megoldotta, igazolást kap a képzés lezárásáról.