Mostantól érintés nélkül is kézbesít a SPRINTER Futárszolgálat

Kedves Leendő Ügyfeleink!
 
Március 25-től a SPRINTER Futárszolgálat is bevezette az érintés nélküli kézbesítést
 
Mivel az első és komplett tananyagcsomagjainkat futárszolgálattal szállítjuk ki, így a jelenlegi helyzetre való tekintettel fontossá vált ezen intézkedés bevezetése. 
 
A SPRINTER Futárszolgálat közlése szerint az érintés nélküli kézbesítés a Magyarország Alaptörvényében rögzített különleges jogrend időszakának hatálya alatt alkalmazható. Utánvétes küldemény esetében az érintés nélküli kézbesítés nem vehető igénybe, amennyiben az utánvét megfizetésére nem érintésmentes bankkártyás fizetéssel kerül sor.
 
Érintés nélküli kézbesítés alkalmazása esetén a SPRINTER teljesítése szerződésszerű, ha az átvevő (Címzett vagy egyéb jogosult átvevő) nevét, személyazonosságát igazoló okmánya elnevezését, valamint az okmány számának utolsó 4 karakterét bediktálja a futárnak, aki azt a kézbesítési okiraton vagy egyéb technikai eszközön rögzíti. Kérjük, a futár megérkezése előtt készítse elő a címzett a személyazonosító okmányát a gyors csomagkézbesítés érdekében, amennyiben ezt az azonosítási módot választja.