Lapozzon bele tananyagsorozataink
bármelyikébe ingyenes próbaleckéinkkel, és ismerje meg kötetlen tanulási módszerünket!

* - Figyelem! Az email cím megadása nélkül a próbaleckét nem tudjuk kiküldeni Önnek!
* - Nyereményjátékban való részvételhez kitöltendő mezők!
* - A továbblépéshez szükséges az adatkezelési tájékoztató elfogadása, illetve a 16. életév betöltése. Adatait az adatkezelési tájékoztatónkban szereplő módon tároljuk és kezeljük. Nyilvántartásunkból Ön bármikor kérheti annak törlését.
Mit nyújt a módszerünk?
Piacképes tudást
Egy új nyelv vagy szakma birtokában versenyképesebb lehet a munkaerőpiacon. A folyamatos önfejlesztés magasabb fizetést, jobb állást eredményezhet.
Változatosságot
Legyen szó angol, német vagy japán nyelvről, több mint 70 nyelvi, szakmai és hobbi tananyagsorozatunk közül biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.
Kényelmet
Módszerünk alapja a kompromisszumok nélküli tanulás. Tananyagsorozataink segítségével otthon, kényelemben tanulhat saját tempója és időbeosztása szerint.
 
Több mint 70 témakör
     
  Nyelvi tananyagsorozatok  
  Az idegen nyelv ismerete a siker egyik záloga. Ezért Angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, orosz és japán nyelven kínálunk tananyagsorozatokat egyéni szintjének megfelelően, melyek mindegyikéhez
hanganyagot tartalmazó CD is jár.
 
     

     
  Gazdasági tananyagsorozatok  
  Legyen szó ingatlanközvetítésről, pénzügyről, marketingről vagy akár pályázatírásról,  gazdasági tananyagsorozataink a legaktuálisabb témákban nyújtanak piacképes szakmai ismereteket a piaci trendet és
munkáltatói igényeket követve.
 
     

     
  Egészség- és
szépségápolási
tananyagsorozatok
 
  Mindannyian törekszünk az egészséges életmódra, melynek fontos részét képezi az ápolt, fiatalos külső. Egészségügyi- és szépségápolási tananyagsorozatainkkal megismerheti a masszázs, kéz- és lábápolás, fodrászat vagy a fizioterápia alapjait.  
     

     
  Kreatív
tananyagsorozatok
 
  Tele van kreatív ötletekkel, melyekkel szebbé tenné otthonát vagy kertjét? Szeretné lenyűgözni a környezetét egy saját készítésű ruhával? Kreatív tananyagsorozataink segítségével most könnyen kibontakoztathatja tehetségét!  
     

     
  Számítástechnikai
tananyagsorozatok
 
  A versenyképesség legfontossabb feltétele a naprakész számítástechnikai tudás, hiszen a technológia nélkülözhetetlen társ az élet valamennyi területén. Ismerkedjen meg a számítástechnika világával informatív tananyagsorozatainkkal.  
     

 
  INGYENES próbaleckéink letöltésével most Önnek is lehetősége van belelapozni nyelvi, szakmai és hobbi tanfolyamaink bármelyikébe! Töltse le most!