Memo+

   
MEMO+ szótanuló program
 
   
A Memo+ PC programunk segítséget nyújt az idegen nyelvek tanulásában. A program sokoldalú, és remekül használható az idegen nyelvű szavak, szófordulatok és kifejezések gyakorlására. Használatát egy kezdő számítógép-felhasználó is könnyen elsajátíthatja. A haladó számítógép-felhasználók ugyanakkor a különböző opciók közül választhatnak, és a programot teljes mértékben a saját igényeiknek megfelelően alakíthatják. 

 
A Memo+ Mobil kezelése egy kezdő okostelefon felhasználó számára is könnyű, használatával egyszerűen és gyakorlatiasan sajátíthat el idegen szavakat, szófordulatokat valamint kifejezéseket. Az alkalmazás segítségével a tanuló megismerheti és megtanulhatja az angol, német, francia, olasz, spanyol, holland nyelv alapjait anélkül, hogy a telefonja az internethez csatlakozna. Offline módban is működő alkalmazásunk ráadásul a kor igényeinek megfelelően ANDROID platformú okostelefonokon futtatható.
A MEMO+ moduljai
A Memo+ moduljai a szótanulás minden fázisában segítik a tanulót, ezáltal biztos szókincs építhető. A program a teljes tananyag szókincsét tartalmazza, amely minimum 2000 szót és kifejezést jelent az adott nyelven és szinten.
  • Szótanulás modul: a szavakat addig ismétli, amíg a tanuló be nem jelöli, hogy elsajátította azokat.
  • Tanul modul: a gyakorlás során az ismétlések száma beállítható.
  • Ellenőrizd a tudásod modul: minden kérdésre egyszer lehet válaszolni.
  • Szótárszerkesztő modul: lehetővé teszi saját szókincs készítését.
  • Kérdések összekeverése opció: a szavak sorrendje megváltozik, így biztosítva, hogy ne szólistákat, hanem egyedi szavakat sajátítson el a tanuló.
 
Hogyan rendelheti meg?
A MEMO+-t megrendelheti kiegészítő anyagként az alábbi tananyagsorozatok mellett.

MEMO+ Mobil

 
*Angol valamint német nyelv esetében kezdő, középhaladó valamint haladó szint, spanyol, olasz, francia nyelvnél kezdő és középhaladó szint, holland nyelv esetében kezdő szint választható! A holland nyelv esetén, a kiejtés funkció egyelőre nem üzemel, illetve Német középhaladó szint esetén pedig az általános szószedet nem kapcsolódik szorosan a tananyaghoz!
MEMO+ PC

 
Próbálja ki INGYEN!
Összesen 100 angol szót tartalmazó szótanuló alkalmazásunk ingyenes demó verziója különböző témákra bontva (például közlekedés, tudakozódás, étkezés, vásárlás, szállásfoglalás) tartalmaz hasznos szavakat és kifejezéseket. Töltse le ingyen a Google PlayTM áruházból, és ismerje meg Ön is a kötetlen nyelvtanulás élményét!

Hogyan telepítheti a Memo+ Mobil-t?
  • Az első befizetést követően e-mailben küldjük ki a telepítési útmutatót, valamint a letöltéshez szükséges linket.* A letöltés annak függvényében indul el, hogy a befizetés beérkezett e hozzánk.
  • Telepítés előtt, az „ismeretlen forrásból történő alkalmazás telepítés” opciót engedélyeztetni kell a készüléken a beállítások/alkalmazások elérhetőségen belül. Ennek köszönhetően lehetségessé válik a telepítés.
  • A gyorsabb és gazdaságosabb adatátvitel érdekében csatlakozzon WIFI hálózatához mobil készülékével, majd az általunk e-mailben mellékelt linken keresztül töltse le az alkalmazást.**
  • A letöltést követően az alkalmazás egyszerűen telepíthető Androidos készülékére.
  • A telepítés befejezésével a Memo+ mobil kész a használatra, és immáron hasznos útitársa lehet a mindennapokban!
*Az alkalmazás csomagban történő megvásárlásakor ügyeljen arra, hogy az Ön által megadott e-mail cím helyes legyen, így a jövőben probléma nélkül tudjuk elküldeni az alkalmazást a megadott címre! **3G, illetve egyéb hálózaton történő letöltés az alkalmazás mérete miatt további adatforgalmi költségekkel járhat, így erősen ajánlott a WIFI hálózat használata!