Kozmetika-szépségápolás tanfolyam

Kozmetika-szépségápolás tanfolyam

Megismerkedhet az egyes bőrtípusok jellemzőivel és kezelésével, hiszen az esztétikus, ápolt külső napjaink egyik legalapvetőbb követelménye. Közvetlenül befolyásolja közérzetünket, döntő jelentőségű a munkahelyi sikerekben és a magánéletben egyaránt. A kozmetika-szépségápolás tanfolyam célja olyan szakember képzése, aki a bőrt ápolja, az öregedési folyamatokat késlelteti, a nem bőrhibákat eltünteti, szempilla és szemöldökfestést, formázást végez, valamint tanácsokat ad a bőr otthoni ápolására, szépítésére.

9 950 Ft helyett

csak 
8 955 Ft */hó
* A tanfolyam tartalmazza az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatát. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.
Információk
Tempó
Tematika
Árak

Vizsga felnőttképzési intézményeknél - Kozmetika-szépségápolás tanfolyam

A tanfolyam leckéit távoktatás formájában, egyedileg meghatározott ütemben sajátíthatja el, és az összes házi feladat visszaküldése, valamint a záróteszt sikeres teljesítése esetén a tanfolyam végén igazolást állítunk ki. Azonban lehetősége van az Ön által választott, Gyakorló kozmetikus OKJ-s vizsgalehetőséget biztosító felnőttképzési intézménynél államilag elismert OKJ-s bizonyítványt is szerezni. Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, akkor az alábbiakat kell tennie:
1. lépésben az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának segítségével egyénileg, de az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított szaktanári segítséggel távoktatás formájában sajátíthatja el az ismeretanyagot,
2. lépésben egyénileg, közvetlenül az Ön által választott felnőttképzési intézmények egyikéhez jelentkezik az OKJ-s képzésre, ahol a képzés kezdetén kéri az ún. előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltését. A felnőttképzési intézmény követelményeinek megfelelő szintű kitöltés esetén felmentést kaphat az OKJ-s képzés egyes részei alól. Az OKJ-s képzés elvégzése és az OKJ-s vizsga sikeres teljesítése esetén OKJ-s bizonyítványt szerezhet.

Miért nálunk tanuljon?
Mert a nálunk elsajátított szakmai, elméleti tudás birtokában helyt tud állni a szépségiparban, és vendégeit hatásos bőrápolási tanácsokkal is el tudja látni akár saját kozmetikai szalonjában (ehhez lásd a Sikeres vállalkozás alapjai tananyagsorozatunkat).

Milyen végzettséget szerezhet?
Amennyiben elvégezte az ELO cégcsoport tanfolyamát, sikeresen teljesítette az Ön által választott felnőttképzési intézmény OKJ-s képzésére és vizsgájára vonatkozó követelményeket, államilag elismert, felső középfokú gyakorló kozmetikus (OKJ 52 815 02) szakképesítést szerezhet. Az OKJ-s képzésre egyénileg, közvetlenül a felnőttképzési intézmények egyikénél kell jelentkeznie.
Az ELO cégcsoportot az OKJ-s képzés - ideértve a vizsgatétel lehetőségét is - igénybevételének fennállásáért, igénybevehetőségéért, a felnőttképzési intézmények eljárásáért, teljesítéséért, vállalt határidőiért felelősség nem terheli.

Hol zajlik az OKJ-s képzés?
A tanuló által választott, Gyakorló kozmetikus OKJ-s vizsgalehetőséget biztosító felnőttképzési intézmények egyikénél történik az OKJ-s vizsgára felkészítő képzés. A tanuló által választott felnőttképzési intézménynél zajló gyakorlati képzés személyes jelenlétet igényel.

Mennyi ideig tart az ELO cégcsoport tanfolyama és az OKJ-s képzés?
Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzés idejét a képzésben résztvevő határozza meg azáltal, hogy milyen rendszerességgel kívánja átvenni a tanfolyamhoz tartozó tananyagcsomagokat. Normál ütemezés esetén ez 16 hónap (részletekért lásd Oktatási program, vagy a hatályos ÁSZF).
Az OKJ-s képzés jogszabályban meghatározott óraszáma 960 óra, de ez az előzetes tudásszintet felmérő teszt és a tanuló által választott felnőttképzési intézménynél meghatározott követelmények függvényében változhat.

Mit jelent az előzetes tudásszintet felmérő teszt?
Az előzetes tudásszint felmérés célja, hogy pontosan meghatározza a jelentkező korábban megszerzett ismereteit, készségeit és gyakorlati tapasztalatait. A felnőttképzési törvény minden felnőttképzési intézmény részére előírja, hogy a képzés kezdetekor a jelentkező kérése esetén biztosítsa a teszt kitöltésének lehetőségét. Az előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltése írásban történik, tartalma az adott felnőttképzési intézmény által szakmai szempontok alapján összeállított kérdéssor és értékelése az adott felnőttképzési intézménynél kialakított értékelési rendszer alapján történik.
Az ELO cégcsoport Kozmetika-szépségápolás tananyagsorozata a jelenleg hatályos OKJ-s szakmai és vizsgakövetelményeknek megfelelő tartalommal rendelkezik, így annak elsajátítása az előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltése során előnyöket biztosíthat a tanulónak. A teszt a tanuló által választott felnőttképzési intézmény követelményeinek megfelelő szintű teljesítése esetén felmentést jelenthet az OKJ-s képzés egyes részei alól.

Mennyibe kerül az ELO cégcsoport tanfolyama és az OKJ-s képzés?
Az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának díja: 16 hónap*3 600 Ft/hónap = 58 600 Ft AKCIÓS ÁRON! Az ár nem tartalmazza az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott oktatási szolgáltatás ellenértékét, ami 1000 Ft/tananyagcsomag.
Az OKJ-s képzés díja felnőttképzési intézményenként eltérően alakulhat, és a tanuló által választott felnőttképzési intézmény határozza meg.

Hogyan zajlik az ELO cégcsoport tanfolyama és az OKJ-s képzés?
A tanuló az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított elméleti képzés elvégzését követően a képzés feltételeinek teljesítése esetén a képzés lezárását tanúsító igazolást szerezhet. Ezt követően a tanuló egyénileg jelentkezik és részt vesz az általa választott felnőttképzési intézmény OKJ-s képzésén, aminek elkezdése előtt kéri az előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltésének lehetőségét. A teszt eredményének függvényében részt vesz a meghatározott időtartamú és költségű OKJ-s képzésen, aminek elvégzése és az OKJ-s vizsga sikeres teljesítése esetén OKJ-s végzettséget szerezhet.

Az OKJ-s vizsgán való részvétel feltételei bármely felnőttképzési intézménynél:
• érettségi bizonyítvány,
• foglalkozás-egészségügyi orvosi alkalmassági igazolás a kozmetikus szakmára vonatkozóan,
• a tanuló által választott felnőttképzési intézmény követelményeinek teljesítése.

FONTOS!
Az ELO cégcsoporttól független jogszabály-módosítások miatt a tanfolyam tananyagát és árát tekintve a változtatás jogát fenntartjuk. Az ELO cégcsoportot az OKJ-s képzés – ideértve a vizsgatétel lehetőségét is – igénybevételének fennállásáért, igénybevehetőségéért, a tanuló által választott felnőttképzési intézmény eljárásáért, teljesítéséért, vállalt határidőiért felelősség nem terheli.

Az engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmények nyilvántartását, valamint az OKJ-s szakmákra vonatkozó szakmai- és vizsgakövetelményeket a Nemzeti Szakképzési- és Felnőttképzési Intézet honlapján (www.nive.hu) találja.
Amennyiben kérdése van az előzetes tudásszintet felmérő teszttel, az OKJ-s képzéssel és vizsgával kapcsolatban, kérjük, írjon a nagy.eniko@elo.hu e-mail címre.

Az OKJ-s képzéssel és vizsgával kapcsolatos általános tudnivalók:

A szakképesítés moduljai, modulzáró vizsgák típusai:
11486-12 Szépségszalon üzemeltetése (írásbeli)
11487-12 Szolgáltatást megalapozó anatómiai, szakmai- és anyagismeretek (írásbeli)
10250-12 Kézápolás (gyakorlati)
11488-12 Kozmetikai alapműveletek (gyakorlati, szóbeli, írásbeli)
11498-12 Foglalkoztatás I. (írásbeli)
11499-12 Foglalkoztatás II. (írásbeli)
11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság (írásbeli)

A komplex szakmai vizsga előfeltétele a modulzáró vizsgák sikeres teljesítése.

A komplex szakmai vizsga típusai:
- gyakorlati (legalább 61%-os eredmény)
- szóbeli (legalább 51%-os eredmény)
- írásbeli (legalább 51%-os eredmény)

Kozmetikuseszközök: fehér munkaruha, fehér zokni, fehér gyógypapucs, szemöldökcsipesz, legyező ecset, üvegtálka, korongvatta, szemöblögető pohár, lemosótál, spatula, fültisztító pálcika, beterítőkendő, hajpánt, dekoltázsruha, tisztításhoz, kezeléshez egyszer használatos kiskendő, kezeléshez, sminkeléshez anyagok, sminkeszközök

Gyakorlati tanfolyam partnerünknél - Kozmetika-szépségápolás tanfolyam

Normál

Normál tempó esetén havonta egy tananyagcsomagot szállítunk. Egy csomag két leckét tartalmaz, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, az is a csomag részét képezi.

Gyorsított

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg gyorsított tempóban nem rendelhető a tanfolyam.

Késleltetett

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg csak normál tempóban rendelhető a tanfolyam.

Komplett

Komplett megrendelés esetén a teljes tananyagsorozatot kapja kézhez. Ebben az esetben Ön az összes leckét egyszerre kapja meg, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, azok is a csomag részét képezik. Ha ezt a tempót választja, a tanfolyam hosszától függetlenül 24 hónap áll rendelkezésére a tananyag elsajátítására.

1. lecke: A kozmetikus feladata, higiénia
Ebben a leckében megismertetjük a kozmetikus feladatával, áttekintést nyújtunk a szakképzett kozmetikus által kezelhető kozmetikai hibákról, továbbá információkat adunk a fertőzések megelőzésével kapcsolatosan.

2. lecke: Kozmetikai kóroktan
Megismerheti, miért fontos a diagnosztizálás a kozmetikai gyakorlatban és megtanulhatja, mit nevezünk tünetnek, hogyan vizsgálhatjuk, szemrevételezhetjük ezeket. Ezen kívül szó lesz arról, hogy mit vizsgál a kozmetikai kóroktan, milyen tényezők és hogyan befolyásolhatják bőrünk állapotát, valamint hogyan tud védekezni a változásokkal szemben. Végül bemutatja az évszakok kozmetikáját is.

3. lecke: Kozmetika, kozmetikumok története
Ebben a leckében áttekintjük a testápolás, szépségipar kialakulásának egyes állomásait, folyamatát. Tanulhat a történelmi korok szépségápolási szokásairól. Ötleteket meríthet, recepteket próbálhat ki otthonában. Ezen kívül szó lesz a magyar kozmetikai ipar kialakulásáról.

4. lecke: Munkavédelem, munkahelyi egészség és biztonság
Foglalkozunk a szépségipar szakterületére vonatkozó munkavédelmi, balesetvédelmi, környezetvédelmi szabályokkal, és tanulhat arról, hogy a szakma végzése során milyen foglalkozási ártalmak, betegségek alakulhatnak ki. Segítséget nyújtunk olyan megelőző, prevenciós tanácsokkal, mellyel a betegségek, fertőzések, balesetek kivédhetők.

5. lecke: Szépészeti szolgáltatóegység üzemeltetése: gazdasági és jogi követelményei
Áttekintést adunk a legalapvetőbb jogi, vállalkozási, gazdasági ismeretekről. Tanulhat a piacgazdaság folyamatairól és arról, hogy hogyan tud a gazdaság résztvevőjeként eredményesen tevékenykedni. A lecke elsajátításával alapvető könyvelési, marketing és gazdasági ismeretek birtokába jut, amivel sikeresebbé teheti vállalkozását.

6. lecke: Szépségszalon létesítése, felszereltsége, működtetése
Bemutatjuk a vállalkozói személyiség legfontosabb tulajdonságait. Képet kap arról, hogy hogyan lehet a legcélszerűbben kialakítani, berendezni szalonját. Ezen kívül tanulhat arról is, hogy hogyan tudja környezettudatosan működtetni vállalkozását. Áttekintjük az adók fajtáit, járulékok típusait és megismerheti a fogyasztóvédelmi szabályokat is.

7. lecke: Biológiai alapfogalmak – sejttan, szövettan
Felvázoljuk a sejt általános felépítését és működését, illetve azt, hogy milyen folyamatok zajlanak a sejten, sejteken belül. Megtudhatja, hogy mik azok a sejtalkotók és milyen szerepük van a sejtek életében. Ezen kívül szó lesz az emberi szervezetben előforduló szövetekről és azok jellemzőiről is.

8. lecke: Anyagi rendszerek. A víz, pH, savak, sók, oldatok, közömbösítés, hidrolízis
Megismerheti a kozmetikumok anyagainak általános tulajdonságait. Definiáljuk az oldatokkal kapcsolatos legfontosabb fogalmakat; ismertetjük az oldatok savasságának, lúgosságának mértékét és azt, hogy milyen hatást gyakorolnak a bőrre a különböző kémhatású anyagok. Tanulhat a kozmetikában leggyakrabban használt sók tulajdonságairól. is.

9. lecke: A bőr anatómiája, élettana – bőrfüggelékek
Ebben a leckében áttekintjük a bőr anatómiai felépítését, a bőrben lezajlódó alapvető biokémiai folyamatokat, a bőr függelékeit. Foglalkozunk továbbá a bőr funkcióival, azaz mely életfolyamatokban van szerepe a bőrnek, és hogyan tudja megvédeni bőrét a külső és belső káros hatásoktól. Végül segítünk abban, hogyan tudja bőrét hatékonyan ápolni.

10. lecke: Fertőtlenítők, konzerválószerek, fényvédők
Bemutatjuk a fertőtlenítőszerek hatásmechanizmusát, anyagait és a használatuk során betartandó szabályokat. Rendszerezzük a konzerválószerek csoportjait, egyes anyagait. Kitérünk arra, hogy milyen változások mehetnek végbe a kozmetikumokban. Felhívjuk a figyelmet a fényvédelem fontosságára, lehetőségeire és anyagaira.

11. lecke: A mozgás szervrendszere. Csontrendszer, izomrendszer
Tanulhat a mozgás szervrendszerének aktív és passzív részeiről; bemutatjuk az emberi test főbb csontjait és azok elhelyezkedését, valamint áttekintjük a csontok kapcsolódási lehetőségeit. Szó lesz még az izmok feladatáról és felépítéséről, valamint arról, hogy mit tehet a mozgás szervrendszerének karbantartása érdekében.

12. lecke: Gyógyhatású anyagok, gyógynövények
Ebből a leckéből megismerheti a gyógyhatóanyagok kozmetikai szempontból fontos csoportjait és azt, hogy mely növények milyen hatóanyagokat tartalmaznak és ezeknek milyen hatásuk van a szervezetünkre. Ezen kívül szó lesz a gyógynövények tárolásáról, valamint a gyógynövények hasznosításának lehetőségeiről.

13. lecke: Mikroorganizmusok okozta elváltozások
Ismertetjük a kórokozó mikroorganizmusokhoz tartozó fontosabb élőlények csoportjait. Bemutatjuk, hogy az egyes betegségek kialakulásában melyik kórokozó játszik szerepet. A lecke elsajátításával felismerheti az egyes betegségeket, elváltozásokat. Megtanulhatja, hogy milyen intézkedésekre van szükség az esetleges fertőzések elkerülése érdekében.

14. lecke: Vitaminok, különleges hatóanyagok
Definiáljuk a vitaminok témakörében előforduló leggyakoribb fogalmakat. Rendszerezzük a vitaminok csoportjait. Tanulhat a vitaminok szervezetben betöltött szerepéről és a vitaminok hatásairól. Kitérünk arra is, hogy a vitaminhiány milyen betegségekhez, elváltozásokhoz, zavarokhoz vezet. Foglalkozunk az egyes vitaminok kozmetikai szerepével.

15. lecke: Színelmélet, tartós szempillafestés, szemöldökformázás, kendőzés
Megismerheti a színek csoportjait, a színelmélet alapjait. Tanulhat a tartós szempilla- és szemöldökfestés menetéről, eszközeiről, anyagairól, javallatairól és ellenjavallatairól. Kitérünk a szemöldökformázás alapjaira és a kendőzés kozmetikai szerepére is.

16. lecke: Színezőanyagok, oxidok, peroxidok, persók, kén és vegyületei
Tanulhat a színezőanyagok csoportjairól és a színezőanyagokkal szemben támasztott követelményekről. Áttekintjük a kozmetikai iparban használt oxidokat, peroxidokat, persókat, a kén és a kénvegyületek tulajdonságait és felhasználási lehetőségeit, valamint a bőrre gyakorolt hatásukat.

17. lecke: Elemi és másodlagos elváltozások – Akné
Definiáljuk az elsődleges és másodlagos elemi elváltozások fogalmát. A lecke végére megtanulhatja, hogy az elváltozások közül melyiket kezelheti kozmetikus és melyiket nem. Felvázoljuk az akné kialakulásának folyamatát, típusait, az aknés bőr kezelési lehetőségeit, a kezelést tiltó körülményeket.

18. lecke: Púderek, hintőporok, pakoláskitöltő anyagok
Bemutatjuk a púderek, hintőporok, pakolások felhasználási lehetőségeit. Megtudhatja, hogy milyen hatást gyakorolnak a bőrre ezeknek a készítményeknek az anyagai. Áttekintjük, hogy mely bőrtípusra milyen alapanyagokat tartalmazó készítmények javasoltak és megismerheti a pakolások alapanyagait.

19. lecke: Kézápolás – Manikűr
Ebben a leckében bemutatjuk a köröm anatómiáját, felépítését és rendellenességeit. Kitérünk a kézápolást kizáró tényezőkre. Tanulhat az ápolás menetéről, a leggyakoribb ápolási technikákról. Áttekintjük a kézápolás eszközeit. Végül lépésről-lépésre haladva sajátíthatja el a különböző manikűrözési technikákat.

20. lecke: Kézápolás anyagai: körömlakk, lakklemosók, francia-japán manikűr anyagai
Megismerheti a körömlakkok összetételét és hatásait. Tanulhat arról, hogy milyen tulajdonságok jellemzik a lakklemosókat. Felvázoljuk a japán és a francia manikűr során alkalmazott anyagok tulajdonságait. Bemutatjuk a paraffinok általános tulajdonságait.

21. lecke: Rendellenességek: szőrnövés, pigmentképzés, verejték, szaruképzés
Megismerkedhet a szőrnövekedési rendellenességek tüneteivel, okaival és kezelési lehetőségeivel. Bemutatjuk a pigmentképzési rendellenességek típusait, jellemzőit és hogy ezt hogyan kezelheti a kozmetikus. Áttekintjük a szarusodási folyamat rendellenességeit, kezelési és megelőzési lehetőségeit.

22. lecke: Balzsamok, gyanták, korszerű depiláló anyagok
Tanulhat a szőrtelenítő anyagok hatóanyagairól, ezen anyagok tulajdonságairól, bőrre gyakorolt hatásairól és egyéb felhasználási lehetőségeiről. Foglalkozunk a gyanták, balzsamok típusaival, tulajdonságaival. Megtudhatja, hogy a depiláló anyagok közül mely problémára milyen hatóanyagok alkalmasak és mikor melyek nem javasoltak.

23. lecke: Szervek, szervrendszerek – szervrendszerek által okozott kozmetikai hibák
Bemutatjuk a keringés és az emésztőszerv rendszerének zavarai okozta kozmetikai rendellenességeket. Különbséget teszünk az idegrendszer zavarai és az endokrin rendszer zavarai okozta kozmetikai rendellenességek között. A lecke végére tudni fogja, mely rendellenességeket és hogyan kezelhet szépészeti szakember, és melyek kezelése orvosi feladat.

24. lecke: Zsírok, olajok, zsírkísérő anyagok
Kitérünk a zsírok, olajok kémiai felépítésének, tulajdonságainak a bemutatására. Elsajátíthatja a vegyületcsoportok kozmetikai szempontból fontos csoportjait, a csoportok kozmetikai iparban legfontosabb képviselőit és ezen anyagok szervezetre gyakorolt hatásait. Tanulhat a kozmetikai iparban betöltött szerepükről, felhasználási lehetőségeikről is.

25. lecke: A bőrtípusok jellemzői, kialakulásuk. Bőrtípusok kezelése I.
Részletesen ismertetjük a bőr változásait az életkornak megfelelően. Tanulhat arról, hogy milyen jellegzetességei vannak az egyes életkorban a bőrnek. Definiáljuk a bőrtípus fogalmát és bemutatjuk, hogy milyen bőrtípusok vannak, és ezeknek mik a jellemzőik.

26. lecke: Karbonsavak, szappanok
A lecke feldolgozásával bepillantást nyerhet a szerves kémia világába. Megismertetjük a karbonsavak jellegzetességeivel, a karbonsavak egyes, kozmetikai iparban fontos képviselőivel, tulajdonságaival, előfordulásával, bőrre gyakorolt hatásaival. Taglaljuk a szappanok kozmetikai jelentőségét, előállítási lehetőségeit is.

27. lecke: Bőrtípusok kezelése II.
Leckénkben segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy a tünetek alapján hogyan tudja diagnosztizálni az egyes bőrtípusokat és milyen kezelést, készítményeket használhat, javasolhat a különböző bőrtípusú embereknek. Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy mely anyagokat kell elkerülni az ápolás során.

28. lecke: Alkoholok, zsíralkoholok, többértékű alkoholok (arcvíz, arcszesz)
Megismerheti az alkohol vegyületcsoport általános tulajdonságait, a kozmetikai iparban használatos egyes alkoholok jellemzőit, kozmetikai hatásait, felhasználási lehetőségeit. Taglaljuk a zsíralkoholok jellegzetességeit, kozmetikai szerepét. Végül sorra vesszük az arcvizek és arcszeszek kritériumait, elkészítési lehetőségeit.

29. lecke: Daganatok, anyajegyek
Felsoroljuk a daganatok típusait, és a daganatok kialakulásának lehetséges okait. Elsajátíthatja, hogy miért és mikor kozmetikai kezelést kizáró tényezők az egyes daganat- és anyajegytípusok. Bemutatjuk, mire kell figyelni a kezelés menetének kialakítása közben, ha ilyen elváltozást észlel. Rendszerezzük az anyajegyek típusait.

30. lecke: Peelingek, pakolások, kozmetikai receptek
Bemutatjuk a peeling jelentőségét a kozmetikában. Áttekintjük a peelingtechnikák típusait. Felvázoljuk a pakolások szerepét a kozmetikai kezelések során. Taglaljuk a kozmetikai szerek receptjeinek összetevőit. Receptúrák elkészítését sajátíthatja el.

31. lecke: A masszázs
Felvázoljuk a masszázs rövid történetét, és bemutatjuk az élettani hatásait. Megismertetjük a masszázs javallataival és ellenjavallataival. Kitérünk a masszázs hatásainak ismertetésére. Bemutatjuk az általános masszírozó mozdulatokat.

32. lecke: Emulziók, emulgeátorok – Folyékony kozmetikai készítmények, krémek
Definiáljuk az emulziók, emulgeátorok fogalmát, bemutatjuk legfontosabb csoportjaikat, tulajdonságaikat, felhasználási lehetőségeiket. Taglaljuk a folyékony kozmetikai készítmények legfontosabb jellemzőit. Ismertetjük a kozmetikai krémekkel szemben támasztott követelményeket, csoportjaikat és a krémek alapvető kémiai összetételét.

Kozmetika-szépségápolás tanfolyam tartalma:

 • 16 tananyagcsomag az ELO Könyvkiadó Kft.-től, mely 32 leckét tartalmaz
 • Az Európai Levelező Oktatási Kft. szaktanári segítséget biztosító képzése.

Tanfolyamunkat ajánljuk mindazoknak:

 • akik esztétikus, szépen ápolt külsőt szeretnének,
 • akik hozzáértően szeretnének foglalkozni a szépségükkel,
 • akik mások bőrének ápolásában is segítséget szeretnének nyújtani,
 • akik kozmetikusként szeretnének elhelyezkedni.

A Kozmetika-szépségápolás tanfolyam végére:

 • egészséges és szépen ápolt bőre lehet,
 • ki se kell lépni otthonából, mégis szakszerűen foglalkozhat szépségével,
 • a szépségiparban is dolgozhat.

 

További hasznos információk a tanfolyamról:

 • A képzés szolgáltatás megrendelésével házi feladatokat oldhat meg, melyeket szaktanárok javítanak ki, illetve a tanfolyam elvégzéséről igazolást kaphat.
 • A tanfolyam oktatási programját itt töltheti le!
Tananyagcsomag (32db lecke)
Tananyagcsomag
(32db lecke)
8 955 Ft/hó* Megrendelem
* Az ár az Európai Levelező Oktatási Kft. képzését is tartalmazza, melynek díja 1.250 Ft / tananyagcsomag. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.