Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Tanfolyamunk segítségével olyan ismeretek birtokába jut, amelyekkel elsősorban esztétikai igényeket elégíthet ki a kéz- és lábápolás, műkörömépítés területén, hiszen a kulturált megjelenéshez elengedhetetlen, hogy kezünk és lábunk is egészséges, jól ápolt legyen. Amennyiben komolyabban szeretne ezzel a területtel foglalkozni, akkor remek pénzkereseti lehetőség, s mindemellett művészeti szintre is emelheti tudását.

9 950 Ft helyett

csak 
8 955 Ft */hó
* A tanfolyam tartalmazza az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatát. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.
Információk
Tempó
Tematika
Árak

Vizsga partnerintézményünknél - Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

A tanfolyam leckéit távoktatás formájában, egyedileg meghatározott ütemben sajátíthatja el, és az összes házi feladat visszaküldése, valamint a záróteszt sikeres teljesítése esetén a tanfolyam végén igazolást állítunk ki. Azonban lehetősége van partnerintézményünknél államilag elismert OKJ-s bizonyítványt is szerezni. Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, akkor az alábbiakat kell tennie:
1. lépésben az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának segítségével egyénileg, de az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított szaktanári segítséggel távoktatás formájában sajátítja el az ismeretanyagot,
2. lépésben jelentkezik és személyesen részt vesz a szakmai partnerintézményünk által szervezett kedvezményes képzésen és gyakorlaton, ami a sikeres szakmai vizsga biztosítéka. Az OKJ-s képzést és a vizsgát is partnerintézményünk szervezi.

Miért?
Mert tanfolyamunk elvégzésével olyan szakképzett pedikűrös és manikűr-műkörömépítő válik Önből, aki képes lesz magas színvonalon kielégíteni a vevők esztétikai igényeit és így a szépségiparban sikeresen megállja a helyét akár saját üzletében is (ehhez lásd a Sikeres vállalkozás alapjai c. képzésünket).

Mit?
Államilag elismert,
alsó középfokú kézápoló és műkörömépítő (OKJ 32 815 01), valamint lábápoló (OKJ 32 815 02) szakképesítést szerezhet, amennyiben jelentkezik a partnerintézményünk által szervezett OKJ-s képzésre és vizsgára is. Az együttműködés alapján a partnerintézmény az Európai Levelező Oktatási Kft. képzésén résztvevők számára kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít, amennyiben a képzésben résztvevő a képzés megkezdése előtt legalább 70%-os eredménnyel teljesítette az előzetes tudásszintet felmérő tesztet.
Az ELO cégcsoportot az OKJ-s képzés - ideértve a vizsgatétel lehetőségét is - igénybevételének fennállásáért, igénybevehetőségéért, a partnerintézmény eljárásáért, teljesítéséért, vállalt határidőiért felelősség nem terheli.

Hol?
Szakmai partnerintézményünknél, a Kereskedők, Vállalkozók Békés Megyei Szervezeténél (budapesti, vagy békéscsabai, vagy szentesi helyszíneken) történik a szakmai vizsgára való felkészítés. A partnerintézmény által szervezett gyakorlati képzés személyes jelenlétet igényel.

Mennyi ideig?
Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzés idejét a képzésben résztvevő határozza meg azáltal, hogy milyen rendszerességgel kívánja átvenni a tanfolyamhoz tartozó tananyagcsomagokat. Normál ütemezés esetén ez 16 hónap (részletekért lásd Oktatási program, vagy a hatályos ÁSZF).
A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés időtartama a Kézápoló és műkörömépítő szakma esetében hat hónap (összesen 350 óra, amiből az elméleti óraszám 70 óra, a gyakorlati óraszám 280 óra).

A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés időtartama a Lábápoló szakma esetében négy és fél hónap (összesen 250 óra, amiből az elméleti óraszám 75 óra, a gyakorlati óraszám 175 óra).
A képzések időtartama a partnerintézmény által megíratott előzetes tudásszintet felmérő teszt eredményének függvényében változhat. 

Mikor?
A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzés hetente 2-3 alkalommal hétköznap 16 órától, vagy szombati napokon kerül megrendezésre.

Mennyiért?
Az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának díja: 16 hónap*8 955 Ft/hónap = 143 280 Ft AKCIÓS ÁRON! Az ár nem tartalmazza az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott oktatási szolgáltatás ellenértékét, ami 1000 Ft/tananyagcsomag.
A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés díja a Kézápoló és műkörömépítő szakma esetében: 190.800 Ft, amennyiben a tanuló a képzés kezdetén a partnerintézménynél legalább 70%-os eredménnyel kitöltötte az előzetes tudásszintet felmérő tesztet.

A partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzés díja a Lábápoló szakma esetében: 144.000 Ft, amennyiben a tanuló a képzés kezdetén a partnerintézménynél legalább 70%-os eredménnyel kitöltötte az előzetes tudásszint felmérő tesztet.

Az OKJ-s képzés díja az OKJ-s vizsga díját tartalmazza. Részletfizetési lehetőség van az alábbiak szerint: partnerintézmény által meghatározott kezdő részlet, majd havonta egyenlő részletekben.

A partnerintézmény a teljes OKJ-s képzés díjából további kedvezményeket biztosít az alábbiak szerint:
- 10%-os kedvezmény egyösszegű befizetés esetén,
- 5%-os kismama kedvezmény,
- 5%-os álláskereső kedvezmény,
- 5%-os nyugdíjas kedvezmény,
- KISOSZ tagdíj kedvezmények.

Hogyan?
A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzés az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának elsajátítása, az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított elméleti képzés elvégzése, a képzés lezárását tanúsító igazolás megszerzése, és a partnerintézménynél kitöltött előzetes tudásszintet felmérő teszt után kezdhető el.

A partnerintézmény által szervezett OKJ-s képzésen való részvétel feltételei:

 • betöltött 16. életév, befejezett általános iskolai végzettség,
 • az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának elsajátítása és kifizetése,
 • az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított valamennyi házi feladat megoldása és visszaküldése,
 • a záróteszt sikeres (legalább 51%-os teljesítése), a képzés lezárását tanúsító igazolás megszerzése,
 • az OKJ-s képzési díj első részletének befizetése az OKJ-s képzés kezdetéig,
 • előzetes tudásszintet felmérő teszt kitöltése a partnerintézménynél,
 • a felnőttképzési szerződés aláírása.

A partnerintézmény által szervezett OKJ-s vizsgán való részvétel feltételei:

 • a teljes képzési díj befizetése,
 • az OKJ-s képzésen való személyes részvétel, valamint a sikeres modulzáró vizsgák (legalább 51%-os eredmény),
 • a szakmára vonatkozó foglalkozás-egészségügyi orvosi alkalmassági igazolás.

FONTOS!
Az ELO cégcsoporttól független jogszabály-módosítások miatt a tanfolyam tananyagát és árát tekintve a változtatás jogát fenntartjuk. Szakmai partnerünk a változtatás jogát fenntartja a képzési- és vizsgadíj, az OKJ-s képzés feltételeinek, valamint indításának tekintetében. A jelentkezők adatait folyamatosan adjuk át a partnerintézmény részére, ahol a csoportok kialakítása megtörténik. A képzést csak és kizárólag a megfelelő létszám (minimum 10 fő) esetén tudjuk elindítani. Amennyiben a megfelelő létszám hiánya miatt nem indul az ELO cégcsoport tanulói részére képzés, a partnerintézmény a tanulóknak becsatlakozási lehetőséget kínál saját csoportjaiba. Az egyénileg becsatlakoztatott tanulók képzési feltételei esetenként eltérhetnek a fent leírtaktól. A vizsga csak megfelelő létszám (minimum 10 fő) esetén szervezhető. A képzés kezdésének időpontjáról, a részvételi díj befizetéséről, a vizsga időpontjáról, és minden egyéb vizsgával, pótvizsgával, valamint OKJ-s képzéssel kapcsolatos kérdésről a partnerintézménytől kap értesítést.

Jelentkezését legkésőbb az utolsó tananyagcsomag kézhezvételétől számított 1 éven belül kell elküldenie! Amennyiben eddig az időpontig nem küldi el az OKJ-s képzésre vonatkozó jelentkezését, a későbbiekben erre már nem lesz lehetősége.
Az OKJ-s képzésre az OKJ-s jelentkezési kupon kitöltésével, és az ELO cégcsoport címére (ELO Könyvkiadó Kft., Budapest, 0909) történő elküldésével jelentkezhet.

Az OKJ-s képzésre és vizsgára az ügyféloldalon keresztül is tud jelentkezni.

ÉS MÉG...?
Kérdése van? Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzéssel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a 06- 1/206-1775-ös telefonszámon, vagy írjon az elo@elo.hu e-mail címre, a partnerintézmény által nyújtott OKJ-s képzéssel és vizsgával kapcsolatban írjon a nagy.eniko@elo.hu e-mail címre.

A kézápoló és műkörömépítő szakképesítés moduljai, a modulzáró vizsgák típusai:
11489-12 Szépészeti szolgáltatóegység működtetése (szóbeli)
11490-12 Szolgáltatást megalapozó anatómiai és élettani ismeretek (szóbeli)
10250-12 Kézápolás (gyakorlati)
10251-12 Műkörömépítés (gyakorlati)
11252-12 Anyagismeret alkalmazásai (szóbeli)

A komplex szakmai vizsga típusai:
- gyakorlati (legalább 61%-os eredmény)
- szóbeli

A lábápoló szakképesítés moduljai, a modulzáró vizsgák típusai:
11249-12 Szépészeti szolgáltatóegység kialakítása és működtetése (szóbeli)
11250-12 Lábápolás (gyakorlati)
11251-12 Szolgáltatást megalapozó orvosi ismeretek (szóbeli)
11252-12 Anyagismeret alkalmazásai (szóbeli)

A komplex szakmai vizsga típusai:
- gyakorlati 
- szóbeli 

A komplex szakmai vizsga előfeltétele mindkét szakma esetében a modulzáró vizsgák sikeres teljesítése.

Gyakorlati tanfolyam partnerünknél - Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Normál

Normál tempó esetén havonta egy tananyagcsomagot szállítunk. Egy csomag két leckét tartalmaz, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, az is a csomag részét képezi.

Gyorsított

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg gyorsított tempóban nem rendelhető a tanfolyam.

Késleltetett

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg csak normál tempóban rendelhető a tanfolyam.

Komplett

Komplett megrendelés esetén a teljes tananyagsorozatot kapja kézhez. Ebben az esetben Ön az összes leckét egyszerre kapja meg, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, azok is a csomag részét képezik. Ha ezt a tempót választja, a tanfolyam hosszától függetlenül 24 hónap áll rendelkezésére a tananyag elsajátítására.

1. lecke: Higiénia, fertőtlenítés, diagnosztika
Ebben a leckében ismertetjük a higiénia és a fertőtlenítés szabályait, a fertőtlenítőszerek tulajdonságait, hatásait. Foglalkozunk azzal, hogy miért fontos a diagnosztizálás a gyakorlatban, mit nevezünk tünetnek, és hogyan vizsgálhatjuk; mit vizsgál a kóroktan, milyen tényezők és hogyan befolyásolhatják bőrünk állapotát, valamint hogyan tud ezek ellen védekezni.

2. lecke: Mikroorganizmusok által okozott rendellenességek
Áttekintjük a kórokozó mikroorganizmusokhoz tartozó fontosabb élőlények csoportjait. Kitérünk arra, hogy az egyes betegségek kialakulásában mely kórokozó játszik szerepet. Tanulhat arról, hogyan tudja megelőzni a fertőzések kialakulását és milyen intézkedésekre van szükség az esetleges fertőzések elkerülése érdekében.

3. lecke: A bőr felépítése, élettana
Felvázoljuk a bőr anatómiai felépítését, a bőrben lezajló biokémiai folyamatokat és a bőr funkciót. Választ adunk arra a kérdésre, hogy miért nevezik a bőrt az első védelmi vonalnak és tanulhat arról, hogy hogyan tudja megőrizni bőre egészségét, megvédeni a külső és belső káros hatásoktól, valamint hogyan tudja megfelelően ápolni.

4. lecke: Paraffin, gyógyvíz (SPA)
Ismertetjük a paraffinok általános tulajdonságait és a bőrre gyakorolt hatásukat. Felsoroljuk a legfontosabb paraffinokat és szó lesz a viaszok egyes típusairól is. Bemutatjuk azt, hogy milyen tulajdonságok jellemzik a vizet és áttekintjük a különböző kémhatású anyagok bőrre gyakorolt hatását.

5. lecke: SPA-kezelés, paraffinos kézápolás
A leckéből megismerheti a SPA-kezelések menetét; milyen hatóanyagokat tartalmaznak ezek a kezelések és azt, hogy milyen egyéb anyagokat lehet felhasználni a vízen kívül. A továbbiakban szó lesz arról, hogy mikor milyen kezelés kinek és hogyan javasolt, valamint hogy milyen hatása van a paraffinos kezelésnek.

6. lecke: A manikűr eszközei, anyagai
Áttekintjük a kézápoláshoz használt eszközök anyagait, és a szakszerű kézápolás eszközeit. Kitérünk arra, hogy mire kell odafigyelni az eszközök használata és tárolása során. Végül rendszerezzük a manikűr során használható anyagokat és ezek tulajdonságait, hatásait.

7. lecke: Klasszikus manikűr, peeling
A leckében megismerheti a kézápolást kizáró tényezőket, áttekintjük, hogy miben tér el a francia manikűr a klasszikustól, valamint, hogy mi a japán manikűr. Ezen kívül szó lesz a krémek típusairól, a vitaminokról és azok hatásairól, valamint arról, hogy miért hasznos a peeling.

8. lecke: A köröm felépítése, élettana – Körömelváltozások
Bemutatjuk, hogy milyen egységekből épül fel a körömrendszer. Szó lesz a körömrendszer élettani funkcióiról. Foglalkozunk azzal, hogy milyen hatások érhetik a körömlemezt, milyen szín- és alakbeli elváltozásokkal találkozhat és ez hogyan befolyásolja manikűrösi munkáját.

9. lecke: A kéz és a láb csontjai, ízületei – Csontritkulás
Tanulhat a mozgás szervrendszerének aktív és passzív részeiről; bemutatjuk az emberi test főbb csontjait és azok elhelyezkedését, valamint áttekintjük a csontok kapcsolódási lehetőségeit. Segítséget nyújtunk abban, hogyan tudja megőrizni csontjai egészségét és megelőzni a csontritkulást.

10. lecke: A műkörömépítés eszközei és anyagai
Áttekintjük a műkörömépítéshez szükséges alapvető eszközöket és anyagokat, valamint az egyes alapanyagok legfontosabb összetevőit. Ismertetjük azokat a szempontokat, amelyek figyelembevételével kiválaszthatja a műkörömépítés megfelelő alapanyagait.

11. lecke: Munkavédelem, egészségvédelem – Műkörömépítést kizáró tényezők
Elsajátíthatja a szépségipar szakterületére vonatkozó munkavédelmi, balesetvédelmi, környezetvédelmi szabályokat. Tanulhat arról, milyen foglalkozási ártalmak, betegségek alakulhatnak ki a szakma végzése során. Megismerheti a műkörömépítést kizáró tényezőket és azok okait.

12. lecke: Tip – zselé, szálmegerősítéssel
Tanulhat a körömhosszabbítás lehetőségeiről a tipek segítségével. Bemutatjuk a tip részeit, hogy milyen előkészítő folyamatok szükségesek a technika használata előtt és azt, hogy mire kell figyelni a tip felhelyezése előtt, közben és után. Arra is kitérünk, hogy mikor és miért kell alkalmazni a szálmegerősítést.

13. lecke: Sejt- és szövettan
Megismerheti a sejt általános felépítését és működését. Tanulhat arról, hogy milyen folyamatok zajlanak a sejten belül, a sejten keresztül. Definiáljuk a sejtalkotók fogalmát és azt, milyen szerepük van a sejt életében. Felvázoljuk az emberi szervezetben előforduló szöveteket és azok jellemzőit.

14. lecke: Épített porcelán
Taglaljuk az építési technika folyamatát és a sablon felhelyezésének technikáját. Bemutatjuk, hogy milyen előkészítő folyamatok szükségesek az épített technikánál. Áttekintjük, hogy mikor és milyen körömnél alkalmazhatja a porcelántechnikát és mire kell figyelni a sablon felhelyezése előtt, közben és után.

15. lecke: A bőr elemi és másodlagos elváltozásai
Felvázoljuk a bőr elsődleges és másodlagos elváltozásait. Tanulhat arról, hogy milyen ismertetőjegyei vannak az egyes elváltozásoknak, és mik lehetnek az egyes kiváltó tényezők. Áttekintjük, hogy hogyan befolyásolja esetleg az elváltozás a szolgáltatás kivitelezését.

16. lecke: Épített zselé, körömágy-hosszabbítás
Felelevenítjük a fertőzéssel, fertőtlenítéssel kapcsolatos ismereteket. Bemutatjuk a kezelést kizáró tényezőket. Kitérünk a diagnosztizálás fontosságára, kivitelezésére. Elsajátíthatja a zseléanyag tulajdonságait, jellemzőit.

17. lecke: Anyajegyek, daganatok
Ebben a leckében ismertetjük a daganatok típusait és a daganatok kialakulásának lehetséges okait. Áttekintjük, hogy mik a kézápolást kizáró tényezők. Felvázoljuk az anyajegyek típusait is.

18. lecke: Tip – UV-porcelán technika
Felelevenítjük a munkavédelemmel és egészségvédelemmel kapcsolatos ismereteit. Tanulhat az UV-porcelán és a levegőre kötő porcelánanyag tulajdonságairól, jellemzőiről, valamint a tipről és a tipfelhelyezési technikáról. 

19. lecke: A vér- és a nyirokkeringés
Áttekintjük a keringési rendszerhez tartozó szervek felépítését. Bemutatjuk a vér összetételét, a véralvadás fontosságát. Foglalkozunk a nyirokkeringés szerveivel, szerepükkel, felépítésükkel és kitérünk a nyirokkeringés szervezetben betöltött szerepére.

20. lecke: Műkörömtöltés, -javítás, -eltávolítás
Részletesen ismertetjük a műkörömtöltés folyamatát és azt, hogy mire kell figyelni a javítás során. Tanulhat arról, hogy milyen eszközökkel, anyagokkal távolíthatja el a műkörmöket és hogyan kell az eltávolítás után ápolni a körmöket. 

21. lecke: Masszázs – A kéz és a láb izmai
Bemutatjuk a masszázs élettani hatásait, a masszázs javallatait és ellenjavallatait és elsajátíthatja az általános masszírozó mozdulatokat. Tanulhat az emberi test főbb izmairól, elhelyezkedéséről, feladatairól és felépítéséről, különös tekintettel a kéz és a láb izmaira.

22. lecke: Krémek
Foglalkozunk a kozmetikai krémekkel szemben támasztott követelményekkel. Áttekintjük a krémek alapvető kémiai (anyag) összetételét. Kitérünk a kozmetikai krémek felhasználási lehetőségeire és előállításuk módjára.

23. lecke: A lábápolás eszközei
Bemutatjuk a lábápoló szakember által leginkább használt tárgyi berendezéseket, és hogy milyen eszközöket kell/lehet használni a lábápolás során. Ismertetjük a speciális kézi lábápoló eszközök körét és felhívjuk a figyelmet a beszerzés, használat során fontos tudnivalókra.

24. lecke: A kéz és a láb ortopédiai elváltozásai
Áttekintjük az ortopédia történetét és feladatait. Foglalkozunk a végtagokat érintő ortopédiai elváltozásokkal. Segítséget nyújtunk abban, hogy mi a teendő, ha ortopédiai elváltozásokat tapasztal és ismertetjük a megelőzés lehetőségeit is.

25. lecke: A lábápolás tiltó körülményei
Felelevenítjük a lábápolást kizáró ellenjavallatokat és ebben a leckében további, kezelést kizáró tényezőkkel foglalkozunk. Tanácsokat adunk arra vonatkozóan, hogyan ismerheti fel ezeket a körülményeket és hogyan értesse meg vendégével, hogy ne titkolja az esetlegesen kizáró tényezőket.

26. lecke: A kézi lábápolás menete
Áttekintjük a kézi lábápoláshoz használt eszközök karbantartási szabályait és a kézi lábápolás megkezdése előtti teendőket. Részletesen bemutatjuk a kézi lábápolás menetét és gyakorlati tanácsokat, tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy mire kell figyelni az egyes technikák kivitelezése során.

27. lecke: Kombinált és gépi lábápolás
Bemutatjuk a lábápoláshoz használható gépi eszközlehetőségeket, és hogy mikor és hogyan építheti be a gépi kezelést a kombinált kezelések sorába. Ismereteket szerezhet arról, hogy mire kell odafigyelnie a pedikűrgépek használatakor, és megismerkedhet egy különleges pedikűrkezeléssel: a halpedikűrrel.

28. lecke: Spange, benőtt köröm, pedizselé
Felvázoljuk a körömszabályozás lehetőségeit, típusait és kivitelezésének módját. Tanulhat a benőtt köröm pedikűrös által való kezelhetőségéről. Bemutatjuk a pedizselé használatának menetét és megtudhatja, hogy mik azok a tehermentesítők.

29. lecke: A szépészeti szolgáltatóegység üzemeltetése
Ebben a leckében tanulhat gazdasági ismereteket (a gazdaság alanyai, gazdasági társaságok jellemzői), munkajogi tudnivalókat (a munkavállaló és munkáltató jogai, munkaszerződés), pénzügyi ismereteket. Ezen kívül megismertetjük a szépészeti szolgáltatóegység kialakításának szempontjaival és követelményeivel.

30. lecke: Szakmatörténet – Díszítés
Részletesen foglalkozunk a kézápolás történetével az ókortól kezdve egészen napjainkig. Áttekintjük a díszítési technikák lehetőségeit, azaz a festékek használatát, a zselés festés módját, a szórópisztolyos díszítés menetét, a térbeli körömdíszítés típusait. Foglalkozunk még a géllakk-technika kivitelezési módjával is.

31. lecke: Szolgáltatás etika, kommunikáció
Ismertetjük a szakmai etika, az erkölcs és a viselkedéskultúra alapjait. Sorra átvesszük a személyiségtípusokat. Taglaljuk az önismeret fontosságát. Elsajátíthatja a kommunikáció alapjait és lehetőségeit.

32. lecke: Marketing, vállalkozásstratégia
Definiáljuk a marketing fogalmát. Bemutatjuk a marketing szerepét és elemeit. Tanulhat a vállalkozói stratégia és az üzleti terv felépítéséről és elemeiről. Felvázoljuk a szakmai önéletrajz felépítését.

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam tartalma:

 • 16 tananyagcsomag az ELO Könyvkiadó Kft.-től, mely 32 leckét tartalmaz
 • Az Európai Levelező Oktatási Kft. szaktanári segítséget biztosító képzése.

Tanfolyamunkat ajánljuk mindazoknak:

 • akik hozzáértően szeretnének foglalkozni szépségükkel,
 • akik ápolt, egészséges kezekre és lábakra vágynak,
 • akik jobban meg szeretnék ismerni saját szervezetüket,
 • akik a szépségiparban szeretnének dolgozni.

A tanfolyam végére:

 • elősegítheti családtagjai felfrissülését, megszépülését,
 • egészséges, jól ápolt kezekkel és lábakkal büszkélkedhet.

 

További hasznos információk a tanfolyamról:

 • A képzés szolgáltatás megrendelésével házi feladatokat oldhat meg, melyeket szaktanárok javítanak ki, illetve a tanfolyam elvégzéséről igazolást kaphat.
 • A tanfolyam oktatási programját itt töltheti le!
Tananyagcsomag (32db lecke)
Tananyagcsomag
(32db lecke)
8 955 Ft/hó* Megrendelem
* Az ár az Európai Levelező Oktatási Kft. képzését is tartalmazza, melynek díja 1.250 Ft / tananyagcsomag. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.