Képzés

   
Képzési szolgáltatás
 
   
Mit jelent a képzés?
Az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozataihoz igénybe vehető szolgáltatás, melynek részeként az Európai Levelező Oktatási Kft. biztosít szaktanári támogatást. A képzési szolgáltatás óriási előnye, hogy tanulmányai során sosem hagyjuk magára, így Ön hatékonyabban érhet el érezhető fejlődést.
Mit nyújt a képzés?
Motivációt
Módszerünk hatékonyságának egyik kulcsa a folyamatos visszacsatolás. A képzési szolgáltatás megrendelésével érezhető és mérhető fejlődést érhet el, hiszen tanfolyamaink komplexebb, hatékonyabb tanulást tesznek lehetővé.
Kényelmet
A képzési szolgáltatás által nincs helyhez kötve, hiszen szaktanárától postai vagy online úton kaphat visszajelzést (a választott tananyagsorozattól függően), így Ön zavartalanul élvezheti módszerünk előnyeit, hiszen otthon tanulhat, kényelemben, saját időbeosztása szerint!
Megoldást
A hagyományos módszerekkel ellentétben képzési szolgáltatásunk pénztárcakímélő megoldás, hiszen a tananyagsorozatokhoz igénybe vehető képzés díja mindössze
1 250 Ft/ tananyagcsomag.*
 
Kötetlen út a sikerhez
 

Melyek az online házi feladat előnyei?

 • levelével nem kell a postára mennie,
 • az online házi feladatok értékelését a tanár 3 munkanapon belül törekszik elküldeni,
 • megtakarítja a levelezés postaköltségét és csupán internet-hozzáférésre van szüksége,
 • egyes tananyagoknál csatolt fájlban küldheti be munkáját,
 • a kijavított házi feladatait pár napon belül ellenőrizheti,
 • házi feladatait speciális tanulói oldalunkon keresztül adhatja le, email küldése nélkül.

Melyek a postai házi feladat előnyei?

 • részletes kifejtésre ad lehetőséget,
 • több melléklet beküldése is lehetséges,
 • a házi feladatot javító tanárral való kapcsolattartás személyesebb,
 • a postai házi feladat szolgáltatás kizárólag azoknál a tananyagsorozatoknál választható, melyeknél honlapunkon is feltüntettük ezt a beküldési módot.
 
Tekintse meg nyelvi, szakmai és hobbi tananyagsorozataink széles kínálatát, rendelje meg képzési szolgáltatással, és ismerje meg a kötetlen tanulás leghatékonyabb módját!
Amennyiben Ön már tanulónk, kattintson az alábbi gombra: 


 

Hogyan zajlik a folyamat?

A képzés keretén belül szaktanár javítja a beküldött házi feladatait, akinek bemutatkozását az 1-2. leckével kapja meg. Az elért eredményt pontszám és százalék megadásával értékeli, illetve jelzi Ön felé azokat a hiányosságokat, amiket ismételt átnézésre javasol. Fontos, hogy személyes kontaktus hiányában tanárával csak levélben vagy internetes felületünkön keresztül léphet kapcsolatba.

Mi vár a folyamat végén?

Amennyiben a teljes tananyagsorozatot átvette, a házi feladatokat teljes egészében megoldotta és visszaküldte, és a zárótesztet sikeresen (legalább 51%-os eredménnyel) megoldotta, igazolást kap a képzés lezárásáról. A tanfolyam elvégzését tanúsító igazolás megszerzésének további feltétele, hogy a házi feladatokat az utolsó tananyagcsomag kézhezvételét követő egy éven belül, komplett szállítás tartalmazó megrendelés esetén két éven belül igénybe vegye. Amennyiben eddig az időpontig nem veszi igénybe az otthoni tanulást segítő papír alapú vagy online házi feladat szolgáltatást, a későbbiekben erre már nem lesz lehetősége.

Miben segít Önnek a szaktanár?

Az ELO Kft. által biztosított képzési szolgáltatás keretein belül:

 • figyelemmel kíséri a fejlődését,
 • támogatja tanulmányai során,
 • részletesen értékeli házi feladatát,
 • jelzi a hiányosságokat.
Útmutatók

Postai úton beküldött házi feladatokhoz:

Egyes tananyagsorozatoknál lehetőség van postai úton beküldeni a házi feladatait. Ehhez használja a tananyagcsomagban található házifeladat-formanyomtatványokat. Az elkészített házi feladatokat küldje el az ELO Kft. címére az anyagokhoz mellékelt céges borítékban. A borítékra írja rá a tanfolyamhoz tartozó regisztrációs számát, valamint a tanár kódját (mindkettőt megtalálja a “Jelentkezés visszaigazolása” c. levélben), és csatoljon egy saját részére megcímzett válaszborítékot felbélyegezve.

Online házi feladatokhoz:

Legtöbb tananyagsorozatunk esetében interneten keresztül juttathatja el hozzánk leckéjét.

A képzési szolgáltatás használatához csak az e-mail címére (mint belépési azonosító) és a regisztrációs számára (mint jelszó) lesz szüksége, és máris beléphet az ügyféloldalon keresztül a személyes házi feladat oldalára az “Online házi feladat” gombra kattintva. 

Amennyiben Ön már tanulónk és szeretne áttérni az online házi feladat beküldésére és az adott tananyagsorozatnál van is erre lehetősége, az ügyféloldalon az
"Információ és ügyintézés/Tanfolyami ügyintézés" menüponton belül tudja erre vonatkozó kérését elküldeni ügyfélszolgálatunk részére.

Ha kérdése van az online házi feladat beküldésével kapcsolatban, írjon levelet levélcímünkre (Budapest 0909), telefonáljon (+36 1/206-1775), vagy küldjön e-mailt  az elo@elo.hu címre.

FIGYELEM!

A postai házi feladat szolgáltatást kizárólag annál a tananyagsorozatnál veheti igénybe, melynél honlapunkon is feltüntettük ezt a lehetőséget! Amennyiben a tanfolyam időtartama alatt vált az online beküldésre, akkor az addig postán beküldött és kijavított feladatok az interneten nem oldhatók meg újra. Természetesen az interneten csak azok a feladatok érhetők majd el, amelyeket a legutolsó számlázási időpontig megkapott és kifizetett.
Ha most rendeli meg tananyagsorozatunkat, kérjük, a jelentkezésnél jelölje be, hogy igénybe veszi az online házi feladat szolgáltatást.

Nagyon fontos, hogy amennyiben több tananyagunkat is megrendelte, melyekhez igénybe veszi az online házi feladat lehetőséget, mindig a legelső alkalommal megadott e-mail címmel és regisztrációs számmal lépjen be a rendszerbe! A saját online házi feladat oldalán mindegyik tananyag összes (már kifizetett) leckéje szerepelni fog, az egyes tananyagokhoz tartozó különböző regisztrációs számoktól függetlenül.