Kártyajóslás-Tarot tanfolyam

Kártyajóslás-Tarot tanfolyam

Válassza Tarot tanfolyamunkat! Most megtanulhat jósolni a kártyák segítségével, de használhatja a lapok ábráit lelki fejlődése elősegítésére, életének megváltoztatására. Tanfolyamunkon Ön elmélyülhet a Tarot rendszerében, és szimbolikájában, hogy ezáltal egyre jobban megtanuljon bízni ösztöneiben, intuícióiban.

9 700 Ft helyett

csak 
8 730 Ft */hó
* A tanfolyam tartalmazza az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatát. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.
Információk
Tempó
Tematika
Árak

Vizsga partnerintézményünknél - Kártyajóslás-Tarot tanfolyam

Gyakorlati tanfolyam partnerünknél - Kártyajóslás-Tarot tanfolyam

A tanfolyam leckéit távoktatás formájában, egyedileg meghatározott ütemben sajátíthatja el, és az összes házi feladat visszaküldése, valamint a záróteszt sikeres teljesítése esetén a tanfolyam végén igazolást állítunk ki. Azonban arra is lehetősége van, hogy partnerintézményünknél gyakorlatorientált, az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatára épülő Tarot kártyavető tanfolyamon, valamint egyéni konzultáción vegyen részt.
Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, akkor az alábbiakat kell tennie:
1. lépésben az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsororozatának segítségével egyénileg, de az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított szaktanári segítséggel távoktatás formájában sajátítja el az ismeretanyagot,
2. lépésben jelentkezik és részt vesz a szakmai partnerintézményünk által szervezett kedvezményes Tarot kártyavető tanfolyamon, vagy igény esetén az egyéni konzultáción, így az ELO cégcsoport tanfolyamán elsajátított ismereteket személyes jelenlétet igénylő foglalkozások keretében bővítheti. A tanfolyamot és az egyéni konzultációt partnerintézményünk szervezi.

Miért nálunk tanuljon?
Mert a nálunk elsajátított elméleti és gyakorlati tudás birtokában fejlesztheti intuitív képességeit és elsajátíthatja a kártyavetés alapjait.

Milyen tanfolyamon vehet részt?
Az ELO cégcsoport Kártyajóslás-Tarot tanfolyamának elvégzését követően lehetősége van budapesti helyszínen Tarot kártyavető tanfolyamon részt venni és így az ELO cégcsoport tanfolyamán elsajátított ismereteket személyes jelenlétet igénylő gyakorlatias foglalkozások keretében bővítheti. A Tarot kártyavető tanfolyam az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatának tematikájára épül.
Azt a lehetőséget is választhatja, hogy egy 2 órás egyéni konzultáció keretei között választ kapjon a kártyajóslással kapcsolatban felvetődő kérdéseit, és az oktató segítségével gyakorolja a különböző kirakási módokat.
Az együttműködés alapján a partnerintézmény az Európai Levelező Oktatási Kft. képzésén résztvevők számára kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít a kizárólag az ELO cégcsoport tanulóinak szervezett tanfolyamon, valamint az egyéni konzultáción. Az ELO cégcsoportot a tanfolyam és az egyéni konzultáció igénybevételének fennállásáért, igénybevehetőségéért, a partnerintézmény eljárásáért, teljesítéséért, vállalt határidőiért felelősség nem terheli.

Hol vehet részt a tanfolyamon és az egyéni konzultáción?
Szakmai partnerünknél, a Boribon Kuckóban, budapesti helyszínen (1171 Budapest, Péceli út 93.) vehet részt a tanfolyamon és az egyéni konzultáción. A partnerintézmény által szervezett gyakorlati tanfolyam, valamint az egyéni konzultáció személyes jelenlétet igényel. 

Mennyi ideig tart az ELO cégcsoport tanfolyama és a partnerintézmény gyakorlati tanfolyama?
Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzés idejét a képzésben résztvevő határozza meg azáltal, hogy milyen rendszerességgel kívánja átvenni a tanfolyamhoz tartozó tananyagcsomagokat. Normál ütemezés esetén ez 16 hónap (részletekért lásd Oktatási program vagy a hatályos ÁSZF).
A partnerintézmény által nyújtott tanfolyam időtartama 14 óra (összesen 2 alkalom, alkalmanként 7 órában).

Milyen napokon vehet részt a tanfolyamon?
A partnerintézmény által szervezett tanfolyam kéthetente, szombati napokon 9-16 óra között kerül megrendezésre. Egyéni konzultáción bármikor, a partnerintézménnyel előre egyeztetett időpontban részt vehet.

Mennyibe kerül az ELO cégcsoport tanfolyama és a partnerintézmény gyakorlati tanfolyama, egyéni konzultációja?
Az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának díja: 16 hónap * 8 730 Ft/hónap = 139 680 Ft AKCIÓS ÁRON! Az ár nem tartalmazza az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott oktatási szolgáltatás ellenértékét, ami 1000 Ft/tananyagcsomag.

A partnerintézmény által nyújtott tanfolyam díja: 11.940 Ft

A partnerintézmény által biztosított egyéni konzultáció díja: 3.600 Ft/alkalom

Hogyan zajlik az ELO cégcsoport tanfolyama és a partnerintézmény gyakorlati tanfolyama, egyéni konzultációja?
A partnerintézmény által szervezett tanfolyam, valamint az egyéni konzultáció az ELO Könyvkiadó Kft. távoktatási tananyagsorozatának elsajátítása, az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított elméleti képzés elvégzése és a képzés lezárását tanúsító igazolás megszerzése után kezdhető el.

A tanfolyamon, egyéni konzultáción való részvétel feltételei:
- az ELO Könyvkiadó Kft. teljes tananyagsorozatának elsajátítása és kifizetése,
- az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított valamennyi házi feladat megoldása és visszaküldése,
- a záróteszt sikeres (legalább 51%-os) teljesítése, a képzés lezárását tanúsító igazolás bemutatása.

FONTOS!
Szakmai partnerünk az árváltoztatás jogát fenntartja a tanfolyam, valamint az egyéni konzultáció díjának, feltételeinek és indításának tekintetében. Kérjük, kísérje figyelemmel a honlapunkat. A partnerintézmény a tanfolyamokat csak és kizárólag a megfelelő létszám (minimum 4 fő) esetén tudja elindítani, viszont szükség esetén becsatlakozási lehetőséget kínál saját csoportjaiba. A tanfolyam, valamint az egyéni konzultáció kezdésének időpontjáról, a részvételi díj befizetéséről, és minden egyéb, a tanfolyammal, valamint az egyéni konzultációval kapcsolatos kérdésről a partnerintézménytől kap értesítést a jelentkezését követően.
A tanfolyamra és az egyéni konzultációra vonatkozó jelentkezését legkésőbb az utolsó tananyagcsomag kézhezvételétől számított 1 éven belül kell elküldenie! Amennyiben eddig az időpontig nem küldi el jelentkezését, a későbbiekben erre már nem lesz lehetősége.
A tanfolyamra és az egyéni konzultációra a tanfolyami kupon kitöltésével, és az ELO cégcsoport címére (ELO Könyvkiadó Kft., Budapest, 0909) történő elküldésével jelentkezhet.

A tanfolyamra és az egyéni konzultációra az ügyféloldalon keresztül, az „Információ és ügyintézés” menüponton belül is tud jelentkezni. 

Kérdése van? Az Európai Levelező Oktatási Kft. által nyújtott elméleti képzéssel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a 06- 1/206-1775-ös telefonszámon, vagy írjon az elo@elo.hu e-mail címre, a gyakorlati tanfolyammal és az egyéni konzultációval kapcsolatban írjon a nagy.eniko@elo.hu e-mail címre.

A Tarot kártyavető tanfolyam részletes leírása:
A tanfolyam tematikája az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatában ismertetett tartalomra épül.

A tanfolyamon a részt vevőknek Rider Tarot gyakorló kártyacsomagot biztosítanak, de saját kártyacsomagot is lehet használni.

Első alkalom:
A nagy arkánum elméleti részének ismétlése, ezt követően az első 10 kirakási mód gyakorlása (ezekhez a kirakási módokhoz nincs feltétlenül szükség kérdésfeltevésre).

Második alkalom:
A kis arkánum elméleti anyagának ismétlése, ezt követően a második 11 kirakási mód gyakorlása (annak az átbeszélése, hogy melyik kérdés típusnál melyik kirakási módot alkalmazzuk).

Normál

Normál tempó esetén havonta egy tananyagcsomagot szállítunk. Egy csomag két leckét tartalmaz, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, az is a csomag részét képezi.

Gyorsított

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg gyorsított tempóban nem rendelhető a tanfolyam.

Késleltetett

Tananyagsorozatunk felújítása miatt jelenleg csak normál tempóban rendelhető a tanfolyam.

Komplett

Komplett megrendelés esetén a teljes tananyagsorozatot kapja kézhez. Ebben az esetben Ön az összes leckét egyszerre kapja meg, és amennyiben az adott tananyagsorozathoz CD is tartozik, azok is a csomag részét képezik. Ha ezt a tempót választja, a tanfolyam hosszától függetlenül 24 hónap áll rendelkezésére a tananyag elsajátítására.

1. lecke: Bevezetés a Tarot-ba
Definiáljuk a Tarot fogalmát és megismerheti a Tarot eredetét, megjelenési formáit a középkortól napjainkig. A leckéből megtudhatja, hogy mi célt szolgál a kártya és választ kap a kártyával kapcsolatos kérdéseire.

2. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Bolond (0)
Elsajátíthatja a Tarot Nagy Arkánum első lapjának, a Bolond kártyájának a jelentését. Rálátást adunk arra, hogyan illeszkedik bele a Tarot Nagy Arkánumának ez a lapja a tágabb jelentéskörbe.

3. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Mágus (I)
Tovább folytatjuk a Nagy Arkánum lapjainak megismerését a Mágus kártyával. A lecke elsajátításával érteni fogja a lap szimbólumainak jelentését, képes lesz értelmezni ezt a lapot a saját életére vonatkoztatva is.

4. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Főpapnő (II)
Megtudhatja, hogy a Főpapnő lapján a II. szám az élet női oldalára, a női princípiumra utal. Tanulhat a kártya jelentéséről, és a Főpapnő analógiáiról a történetekben, az asztrológiában és az archetípusok között.

5. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Uralkodónő (III)
A Nagy Arkánum III. számot viselő lapja az Uralkodónő. Megismerkedhet a lap szimbólumainak jelentésével, képes lesz értelmezni ezt a lapot és a saját életére vonatkoztatva is ismerni fogja a lap jelentését.

6. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Uralkodó (IV)
Tovább folytatjuk a Nagy Arkánum lapjainak megismerését az Uralkodó kártyával. A lecke elsajátításával érteni fogja a lap szimbólumainak jelentését, képes lesz értelmezni ezt a lapot a saját életére vonatkoztatva is.

7. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Főpap (V)
Tanulhat a Főpap szimbólumairól és lépésről lépésre megvizsgáljuk, hogy mit sugall és mire tanítja a kártya használóját a Főpap. A lecke végére át fogja látni, hogyan illeszkedik bele a kártya egy tágabb jelentéskörbe.

8. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Szeretők (VI)
Tanulhat arról, hogy a Szeretők kártya hányféle jelentéstartalommal bírt a tarot-változatokban és hogyan férnek meg egy lapon az egymástól távoli jelentéstartalmak. Képes lesz értelmezni a lap szimbolikáját.

9. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Diadalszekér (VII)
Tanulhat a Diadalszekér szimbólumairól és lépésről lépésre megvizsgáljuk, hogy mit sugall és mire tanítja a kártya használóját a Diadalszekér. A lecke végére át fogja látni, hogyan illeszkedik bele a kártya egy tágabb jelentéskörbe.

10. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Igazságszolgáltatás (VIII)
Ebben a leckében az Igazságszolgáltatás kártyával foglalkozunk. Megismerheti a lap szimbólumainak jelentését és az Igazságszolgáltatás analógiáit a történetekben, az asztrológiában, a számmisztikában, a történelemben.

11. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Remete (IX)
A Tarot Remete lapjával elérkeztünk a kártya egy számjegyű lapjainak a végére, amivel lezárul a Tarot ciklusa. Tanulhat arról, hogy a Remete lapjával véget ér a Hős nappali útja és megismerheti a kártya jelentését, szimbolikáját.

12. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Szerencsekerék (X)
A Szerencsekerék lapjával a Tarot egy újabb ciklusába léptünk, ami a nappal és az éjszaka, a világ és az alvilág közötti fordulópontot jelenti. Bepillantunk a lélek legmélyebb régióiba és megfigyeljük a két számjegyű lapok kétértelműségét.

13. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Erő (XI)
Tanulhat a Tarot Nagy Arkánumának XI. számot viselő lapjáról, annak szimbolikájáról. Megismerheti az Erő kártya értelmezési lehetőségeit és rálátást kap arra, hogyan illeszkedik bele a kártya egy tágabb jelentéskörbe.

14. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Akasztott ember (XII)
Ebben a leckében megvizsgáljuk, hogy hogyan kerül az ember az Akasztott ember helyzetébe, mivel érdemelheti ki ezt a lapot. Bemutatjuk, hogyan kell a saját életére vonatkoztatva értelmezni a kártya jelentését.

15. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Halál (XIII)
Foglalkozunk azzal, hogy a Halál lapja egy archetípus élethelyzetet jelent, így nem kell tőle tartanunk. Részletesen szemügyre vesszük a lap jelentését, így meg fogja érteni a kártya szimbolikáját.

16. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Kiegyenlítődés (XIV)
Bemutatjuk a Rider-Waite Tarot és a Crowley Kiegyenlítődés lapjának szimbólumait, azok jelentését. Tanulhat a Kiegyenlítődés jelentéséről általánosságban, a tudat, a hivatás, a kapcsolatok és az árnyoldal szintjén.

17. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: az Ördög (XV)
Kitérünk arra, hogy a summum malum, vagyis a minden gonosz summája milyen bonyolulttá teszi az Ördög lap jelentését. Ebből a leckéből megtudhatja, milyen felismerésekkel segíti tovább az embert ez a kártya az önmegismerés útján.

18. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Torony (XVI)
Megvizsgáljuk, hogy milyen szimbólumokkal közli velünk a Tarot a Torony, vagy a régebbi tarot-kártyák alapján az "Isten háza" lap a felszabadulást. Megismerheti a lap szimbólumainak jelentését és képes lesz értelmezni a kártyát.

19. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Csillag (XVII)
Tanulhat a Csillag kártya szimbólumainak jelentéséről, a saját életére vonatkoztatva is értelmezni tudja a lap jelentését. Tanulhat a Csillag jelentéséről általánosságban, a tudat, a hivatás, a kapcsolatok és az árnyoldal szintjén.

20. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Hold (XVIII)
Bemutatjuk a Rider-Waite Tarot és a Crowley Hold lapjának szimbólumait, azok jelentését. Tanulhat a Hold jelentéséről általánosságban, a tudat, a hivatás, a kapcsolatok és az árnyoldal szintjén.

21. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Nap (XIX)
A Tarot Nap kártyája változást hoz maga után a Remete lapjához hasonlóan. Ez az utolsó tízes lap, amivel a Tarot értelmezése alapján kilépünk a napfényre. Áttekintjük a Nap szimbólumait, a Nap ábrázolását másféle tarot-kártyákon és a lélek üzenetét a Nap lapja által.

22. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Végítélet (XX)
Bemutatjuk a Végítélet kártya szimbólumainak jelentését, és képes lesz értelmezni ezt a lapot. A saját életére vonatkoztatva is ismerni fogja a lap jelentését és át fogja látni, hogyan illeszkedik bele egy tágabb jelentéskörbe.

23. lecke: A Nagy Arkánum lapjai: a Világ (XXI)
Elérkeztünk a Tarot Nagy Arkánumának utolsó lapjához, ami egyetlen hatalmas körré, az univerzális körforgássá kapcsolja össze a Tarot kártyáit. Tanulhat a Világ jelentéséről és szimbólumairól is.

24. lecke: A Hős Útja: a Nagy Arkánum összefoglalása. A lélek szava - példák és gyakorlatok
Az előző leckékben végigjártuk az emberi személyiség fejlődésének legfontosabb állomásait. Ebben a leckében megismerkedhet az emberi lélek általános fejlődési útjával, így összefüggésbe tudja hozni a lélek fejlődésének fokozatait a saját életével.

25. lecke: Bevezetés a Kis Arkánumba
Ettől a leckétől kezdve a Tarot lapjainak másik nagy csoportjáról, a Kis Arkánumról tanulhat. Bemutatjuk a Kis Arkánum és a francia, magyar kártyák közötti párhuzamot és elsajátíthatja a négy főelem jellemzőit, valamint az emberi életre gyakorolt hatását.

26. lecke: Botok: a tűz-elem lapjai ásztól 10-ig
Áttekintjük a Kis Arkánum Botok lapjait, és a lecke végére érteni fogja az egyes lapok szimbólumainak jelentését, képes lesz az egyes lapok értelmezésére. Bemutatjuk a Rider-Waite Tarot és a Crowley Botok lapjainak szimbólumait is.

27. lecke: Kardok: a levegő-elem lapjai ásztól 10-ig
Tanulhat a Kardok-lapjairól, azok szimbólumainak jelentéseiről. Kitérünk arra is, hogy hogyan kell a saját életére vonatkoztatva értelmezni a Kardok kártyáinak jelentését. Áttekintjük a Kardok ábrázolását másféle tarot-kártyákon és a lélek üzenetét a lapok által.

28. lecke: Kelyhek: a víz-elem lapjai ásztól 10-ig
Ismereteket szerezhet a Kis Arkánum Kelyhek lapjairól, és a lecke végére érteni fogja az egyes lapok szimbólumainak jelentését, képes lesz az egyes lapok értelmezésére. Bemutatjuk a Rider-Waite Tarot és a Crowley Botok lapjainak szimbólumait is.

29. lecke: Érmék: a föld-elem lapjai ásztól 10-ig
Az Érmék lapok közös jellemzője a forma, a szerkezet és a rend iránti érték, a kitartás, az alaposság, a gyakorlatiasság, az összetartás, a hűség, a valóságérzet. Ezen belül minőség szerinti szempontból vizsgálva mutatjuk be az egyes lapok jelentését.

30. lecke: Udvari lapok
Az udvari lapok különválasztása azért indokolt a Kis Arkánum többi lapjától, mert elnevezésükben és jelentésükben is eltérés mutatkozik a két tarot-változatban. Ebben a leckében ezeket az értelmezésbeli különbségeket mutatjuk be.

31. lecke: Lerakási rendszerek, értelmezési módok
Ismertetjük a különféle lerakási rendszereket a Tarot gyakorlati használata során. A lecke végére el tudja majd dönteni, hogy egy bizonyos kérdés feltevéséhez melyik lerakási módot válassza és tudni fogja értelmezni a lerakott lapokat.

32. lecke: Összefoglalás. A Tarot kapcsolata a lélek egyéb megismerési módjaival
Az utolsó leckében rendszerezzük az eddig tanultakat, mely segítségével egészében is rálátása lesz a Tarot rendszerére és alapot kap a további tájékozódáshoz, tanuláshoz. Így képes lesz másoknak is tanácsot és segítséget nyújtani a fejlődésükben.

Kártyajóslás-Tarot tanfolyam tartalma:

  • 16 tananyagcsomag az ELO Könyvkiadó Kft.-től, mely 32 leckét tartalmaz
  • Az Európai Levelező Oktatási Kft. szaktanári segítséget biztosító képzése.

Tanfolyamunkat ajánljuk mindazoknak:

  • akik szeretnék jobban megismerni önmagukat,
  • akik tudni akarják a jövő titkait,
  • akik fejleszteni szeretnék intuitív képességeiket.

A Kártyajóslás-Tarot tanfolyam végére:

  • megtanulhat jósolni a kártyák segítségével,
  • használni tudja a lapok ábráit lelki fejlődése elősegítésére,
  • megváltoztathatja életét a kártyajóslás tudományában szerzett jártassággal.

 

További hasznos információk a tanfolyamról:

  • A képzés szolgáltatás megrendelésével házi feladatokat oldhat meg, melyeket szaktanárok javítanak ki, illetve a tanfolyam elvégzéséről igazolást kaphat.
  • A tanfolyam oktatási programját itt töltheti le!
Tananyagcsomag (32db lecke)
Tananyagcsomag
(32db lecke)
8 730 Ft/hó* Megrendelem
* Az ár az Európai Levelező Oktatási Kft. képzését is tartalmazza, melynek díja 1.250 Ft / tananyagcsomag. Az ár online bankkártyás fizetés esetén érvényes.