GY.I.K.

Tanananyagsorozat megrendelésével kapcsolatos információk >>

Díjakkal és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Képzéssel kapcsolatos információk >>

 

Tanananyagsorozat megrendelésével kapcsolatos információk

 

Hogyan tudok tananyagsorozatot rendelni?

Tananyagsorozatot rendelni az alábbi módokon lehet:

    interneten (www.elo.hu weboldalon)
    e-mailben (elo@elo.hu)
    telefonon (+36 1/206-1775)
    levélben (ELO Bp. 0909)
    

Külföldön élek/tartózkodom! Tudok tananyagsorozatot rendelni?

Külföldre is teljesítünk megrendelést, részleteket itt olvashat: http://www.elo.hu/kulfoldi_szallitas

Mikor kapom kézhez az első tananyagcsomagot?

Az első tananyagcsomagot a megrendelést követően 2 héten belül kézhez kapja.

Lehet váltani egyik tananyagsorozatról a másikra? Ha igen, hogyan?

Amennyiben tanulmányai során csupán a 6. leckéig jutott, és egy másik tananyagsorozat nyeri el tetszését, így szeretne átjelentkezni, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Mi az a regisztrációs szám és hol találom?

Az ELO Könyvkiadó Kft. minden ügyfele a jelentkezést követően egy tíz számjegyből álló regisztrációs számot kap. Ez a szám az ügyintézés során a könnyebb beazonosíthatóságot biztosítja. Ön ezt a számot az első tananyagcsomaghoz mellékelt szerződésben találja meg, továbbá minden számlán (a bal felső sarokban), illetve a csekkeken a "Feladóvevény" résznél is szerepeltetjük. Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében mindig hivatkozzon regisztrációs számára, amikor kapcsolatba lép velünk!

Hol találom a szaktanárom nevét és kódját?

Az első tananyagcsomaghoz mellékeljük a szerződés példányát, amelyen a szaktanár nevét és kódját is feltüntetjük az Ön számára.

Mit jelent a próbahónap?

A tananyagsorozat megrendelését követő első hónap lehetőséget ad arra, hogy Ön kötelezettség nélkül próbálja ki a távoktatást, hiszen amennyiben nem nyeri el tetszését az adott tananyagcsomag, akkor az első tananyagcsomagunk kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaléphet, melyről írásban szükséges nyilatkoznia ügyfélszolgálatunk felé. Ebben az esetben csak a már kézhez vett tananyagcsomag árát kell kifizetnie. Komplett megrendelés esetén nem érvényesíthető a próbahónap, ebben az esetben csak a 14 naptári napos Elállás során tudja kötbér megfizetése nélkül felmondani a szerződést.  

Milyen módon tudom felmondani a tananyagsorozat küldését?    

A próbahónap alatt nem kockáztathat. Ez alatt az egy hónap alatt bármikor felmondhatja a szerződést. Ebben az esetben csak az első tananyagcsomag árát kell rendeznie. A próbahónap letelte után az érvényes Általános Szerződési Feltételek értelmében 15.000 forint kötbér megfizetése válik szükségessé a felmondás kapcsán. Továbbá fontos, hogy felmondási nyilatkozatot kizárólag írásos formában áll módunkban elfogadni, ezenfelül a visszaküldött tananyagcsomagok nem minősülnek felmondásnak, azokat nem áll módunkban elfogadni.

Lehet tempót, tanulási ütemet módosítani?

Az ELO cégcsoport módszerének az egyik legnagyobb előnye, hogy Ön tanulás közben is változtathat a tanulás ütemén. Amennyiben a normál tempót (havi 1 tananyagcsomag) lassúnak találja, kérheti a gyorsított tempót (havi 2 tananyagcsomag - kivéve az új tananyagsorozatok esetében); amennyiben a normál tempónál lassúbb ütemben szeretne haladni, kérheti a késleltetett tempót (kéthavonta 1 tananyagcsomag).
Ez alól kivételt képeznek az éppen felújítás alatt álló tananyagsorozataink, melyeknél a gyorsított tempóra történő váltásra, valamint a komplett szállítást tartalmazó megrendelésre nincs lehetőség.

Tarthatok szünetet a tanulásban?

Ha költözik, ha szabadságra megy, vagy bármilyen más okból átmenetileg nem tudja tanulmányait folytatni, lehetőséget biztosítunk a tanulmányok halasztására, melynek ideje az Általános Szerződési Feltételeink alapján maximálisan három hónap lehet. A halasztási szándékot írásban vagy telefonon kell jelezn az Ügyfélszolgálatunk felé.

Mi történik, ha nem kapom meg időben a tananyagcsomagot?

Kérjük, hogy email-ben, levélben, vagy telefonon jelezze felénk a felmerült problémát, és a tananyagcsomagot díjmentesen újrapostázzuk Önnek.

Mikor kapok igazolást a képzés lezárásáról?

Az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatának elsajátítása, valamint az Euórpai Levelező Oktatási Kft. képzésének elvégzése esetén, a tanfolyam befejezését követően igazolást állítunk ki, ami tanúsítja a képzés elvégzését. Az igazolás kiállításának előfeltétele az összes házi feladat megoldása és visszaküldése, továbbá a tananyagsorozat elsajátítását felmérő záróteszt minimum 51%-os teljesítése. A képzés lezárását tanúsító igazolás nem minősül államilag elismert bizonyítványnak, szakképzettséget és egyéb végzettséget – különösen OKJ-s végzettséget - nem biztosít és mindezekkel nem egyenértékű. 

 

 

Díjakkal és fizetéssel kapcsolatos információk

 

Mit tartalmaz a tananyagsorozat díja?

A tájékoztatóinkban, illetve a honlapon megjelölt árak tartalmazzák az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatainak árát a tempónak megfelelően, mely magában foglalja az azokhoz kapcsolódó tananyagcsomagokat és hanganyagokat is. Az Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított képzés díja külön fizetendő. Továbbá a tananyagsorozat díja nem tartalmazza az egyszeri beiratkozási (adminisztrációs) díjat és a szállítási költséget.

Milyen módon kell fizetni a tananyagsorozat és a képzés díját?

Havi rendelés esetén a tananyagcsomaghoz csatolt csekken, átutalással és online bankkártyás fizetéssel is lehet fizetni már az első csomagtól. 

Komplett szállítást tartalmazó megrendelés esetén a teljes tananyagsorozat átvételekor vagy előre átutalással lehet fizetni az általunk küldött díjbekérő alapján, vagy a megrendelés után bankkártyával is lehet rendezni az összeget.

Mikor kell fizetni a havi díjat?

A tananyagcsomaghoz mellékelt csekk tartalmazza a fizetési határidőt, mely a számla kiállításától számított 21 naptári nap. Így Ön mindig csak azért a tananyagcsomagért és képzésért fizet, amit már megkapott, illetve igénybevett.

Mennyi a szállítási költsége a csomagoknak?

Havi rendelés esetén az első tananyagcsomagot utánvéttel küldjük, melynek költsége 500 Ft. Ezt követően a tananyagcsomagot már normál postai úton küldjük, melynél 500 Ft postaköltséget számolunk fel. Komplett szállítást tartalmazó megrendelés esetén a szállítás költsége 1.500 Ft.

Kapok ÁFA-s számlát a kiküldött tananyagcsomagról?

Minden kiküldött tananyagcsomagunk mellé csatolunk hivatalos ÁFA-s számlát, amely részletesen tartalmazza a kiszámlázott tételeket.

Lehet céges névre szóló számlát kérni a kiküldött tananyagsorozatról?

Igen, amennyiben a jelentkezéskor megadja a céges adatokat.

Mekkora a havi díja a tananyagsorozatoknak gyorsított tempó esetén?

Mivel gyorsított tempó esetén nem egy, hanem két tananyagcsomagot küldünk, ezért egy hónapon belül két tananyagcsomagot kell kifizetnie. Tanulóinknak csak a kézbesített tananyagcsomagokat kell kifizetniük. Amennyiben megrendelte az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatását, akkor gyorsított tempó esetén a két tananyagcsomag után esedékes képzési díjat is ki kell fizetnie.

 

Képzéssel kapcsolatos információk

 

Van beküldési határideje a házi feladatoknak?

Amennyiben megrendelte az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatását, a házi feladatokat bármikor megoldhatja és beküldheti kijavításra. Tanáraink a tanfolyam befejezését követően maximum 1 évig, komplett szállítást tartalmazó megrendelés esetén maximum két évig fogadják a beküldött leckéket. A postai úton beküldött feladatokat a beérkezéstől számított két héten belül, az online házi feladatokat pedig 3 munkanapon belül törekszik kijavítani a szaktanár.

Mit jelent az online házi feladat szolgáltatás?

Ez egy olyan lehetőség, amely során az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagcsomagjaihoz tartozó, Európai Levelező Oktatási Kft. által biztosított házi feladatokat interneten keresztül juttathatja el hozzánk. Legtöbb tananyagsorozatunknál kizárólag ez a beküldési mód vehető igénybe.

Hogy lehet bejelentkezni az online házi feladat rendszerbe?

Az online házi feladatot csak az ügyfélszolgálaton történő regisztrációt követően érheti el az ügyféloldalon keresztül, az e-mail cím és a regisztrációs szám megadásával. Bejelentkezés után az "Online házi feladat" ikonra kattintva oldhatja meg a soron következő leckét.

Hogyan küldhetem be a házi feladataimat interneten keresztül?

A regisztrációt követően az "Online házi feladat" menüpontban a felhasználói neve és jelszava megadása után léphet be a rendszerbe. A megoldott feladatokat egyetlen gombnyomással elküldheti, a rendszer automatikusan továbbítja munkáját a javítótanár címére. Kijavított házi feladatait pár napon belül ellenőrizheti. A házi feladathoz az adott tananyagcsomaggal kapcsolatos kérdéseit is mellékelheti. 

Kapok visszajelzést, ha a szaktanár kijavította az online leckémet?

Külön visszajelzést nem küldünk, az ügyféloldalra bejelentkezve tudja megnézni leckéje státuszát.

Mennyibe kerül a tanfolyam végén megszerezhető, a képzés lezárását tanúsító igazolás kiállítása?

Az igazolás kiállítása Önnek díjmentes.