ELO online - Tegye teljessé a tanulást!

A nyelvtudás a mai világban elengedhetetlen része lett az életnek, és hiszünk abban is, hogy a nyelveket a gyakorlatban és kötetlenül lehet a leghatékonyabban elsajátítani.

E törekvés által született meg ELO online szolgáltatásunk, mely a több mint 400 000 tanuló által választott módszerünket teszi még teljesebbé és hatékonyabbá.  

Interaktív szolgáltatásunkat nyelvi tananyagsorozataink mellé rendelheti meg. Hogy egyszerűbbé tegyük döntését, ingyenesen ki is próbálhatja szolgáltatásunkat.
Próbálja ki 60 napos próbaverziónkat, és ismerje meg az ELO online minden előnyét!
Mit nyújt az ELO online?
Kötetlenséget
Szolgáltatásunk online érhető el, így az platformtól függetlenül minden internetezésre alkalmas készüléken fut. ELO online szolgáltatásunkkal otthon vagy akár utazás során is gazdagothat értékes ismeretekkel!
Gyakorlási lehetőséget
A nyelveket a gyakorlatban és kötetlenül lehet a leghatékonyabban elsajátítani. Interaktív feladataival, látványos illusztrációival és érdekes hanganyagaival könnyedén sajátítható el a kívánt tudás.
Piacképességet
Az ELO online nyelvi tananyagsorozatainkkal együtt olyan piacképes tudásanyaggal látja el, melyet sikerrel alkalmazhat céljai eléréséhez!
 
Tegye teljessé a nyelvtanulást!
Sajátítsa el az alapokat Angol nyelv kezdőknek, Német nyelv kezdőknek, Francia nyelv kezdőknek, Spanyol nyelv kezdőknek vagy Olasz nyelv kezdőknek tananyagsorozatunkkal, vagy fejlődjön tovább Angol nyelv középhaladóknak, haladóknak, Német nyelv középhaladóknak vagy Üzleti angol tananyagsorozatunkkal és számos izgalmas kiegészítőjével saját időbeosztása szerint otthon, utazás közben, kompromisszumok nélkül! Csatlakozzon ahhoz a 400 000 tanulóhoz, akik minket és módszerünket választották!