Bemutatkozik közösségi oldalunk, az ELO kör

Az ELO kör egy olyan interaktív szolgáltatás, amit azért hoztunk létre, hogy ügyfeleink számára még komfortosabb és izgalmasabb legyen a velünk töltött idő.
 
Lépjen kapcsolatba velünk, vagy tanulótársaival Európa-szerte, használja ki a közösségben rejlő lehetőségeket! A közösségi oldalon eltöltött időért és aktivitásért ezüst érméket szerezhet, amikkel egy későbbi nyereményjáték keretében akár értékes díjakat is nyerhet! Sőt, figyelemmel kísérheti az ESCC vállalatcsoport tanulóinak ranglistáját, ami az összegyűjtött ezüst érmék függvényében állít fel sorrendet a felhasználók között országonkénti, összesített, valamint ismerősök közötti bontásban.
 
Az ELO körbe való belépéssel automatikusan csatlakozik ahhoz a tanulócsoporthoz, amely megrendelt tananyagsorozatához tartozik. Így azonnal értesülhet a tanfolyamát érintő változásokról, hírekről, valamint kapcsolatba léphet tanulótársaival. A hírfolyamban nyomon követheti magyar és külföldi diáktársai bejegyzéseit, amit akár kommentálhat, kedvelhet.
 
Arra is lehetősége van, hogy megtekintse a tanfolyamától függetlenül rendelkezésére álló nyelvi tesztjeinket. Csak válassza ki az Önnek szimpatikus tanfolyamot és ellenőrizze le nyelvtudását!
 
Az ELO kört közvetlenül az ügyféloldalunkon keresztül tudja elérni.