Cégeknek

Ajánlatok cégek számára

Munkavállaló és munkáltató egyaránt sikeres lehet az ELO csoporttal!

Egy cég akkor sikeres, ha munkatársai is sikeresnek érzik magukat. A kis-és nagyvállalatokkal kötött eddigi együttműködéseinknek köszönhetően a munkáltatók örömmel tapasztalták azt a plusz teljesítményt, amelyet munkatársaik nyújtottak egy-egy tanfolyamunk elvégzését követően.

Cégeknek kínált tanfolyamaink tartalmazzák az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozatait és az Európai Levelező Oktatási Kft. képzés szolgáltatását. Széles tananyagsorozat kínálatunk között minden munkaadó és munkavállaló megtalálja a számára leghasznosabbat, mely elősegíti cége és személyes fejlődését.

Módszerünk előnyei munkaadók számára:

  • A tanfolyamok nem befolyásolják a munkaidőt: az otthoni tanulás a szabadidőben történik.
  • Speciális céges kedvezményeket és rugalmas szerződési feltételeket ajánlunk.
  • Lehetőséget nyújt arra, hogy több munkavállaló egyszerre kezdjen el egy tanfolyamot attól függetlenül, hogy nem egy helyen dolgoznak, esetleg a két munkahely között nagy a távolság.
  • Egyedi megállapodás alapján a munkaadót folyamatosan értesítjük a munkavállaló tanulmányi előmeneteléről.

Módszerünk előnyei a munkavállalók számára:

  • A munkavállalók szabadidejükben tanulhatnak, nincsenek határidők, és nem kell személyesen jelen lenniük a tanulás időtartama alatt.
  • Az ELO cégcsoport tanfolyamai tartalmaznak mindent, ami a sikeres tanuláshoz szükséges: a választott tananyagsorozatot, a házi feladatlapokat, nyelvtanfolyamok esetében CD-t, és nyelvtani összefoglalókat.
  • Rendszeres kapcsolattartási lehetőség a házi feladatokat javító tanárral.

Speciális kedvezmények
Minden cégnek egyedi ajánlatot adunk előzetes egyeztetés alapján.

 

Komplett tananyagsorozat rendelése

Céges vásárlás esetén a komplett tananyagsorozat megrendelését javasoljuk, mely által magasabb kedvezményt tudunk biztosítani. Ebben az esetben a teljes tananyagsorozatot egyben megküldjük a cég részére, a cég pedig a teljes tananyagsorozat árát egy összegben fizeti ki. Ennek menete a következő:

  • Az írásbeli megrendelést követően az ELO cégcsoport a cég részére szerződést küld.
  • Az aláírt szerződés visszaküldését követően az ELO csoport elküldi a megrendelt tananyagsorozatot a számlával együtt, melyet a cég a fizetési határidőig kiegyenlít.

Lehetőséget adunk arra is, hogy a tananyagsorozatot havi bontásban rendelje meg, ebben az esetben más kedvezmények érvényesek.

Éves vállalati szerződés

Az éves vállalati szerződés a tananyagsorozat küldésben és a fizetésben még több rugalmasságot tesz lehetővé, igazodva a cégek egyedi igényeihez. A szerződésben a vállalat képviselője rögzíti, hogy hány komplett tananyagsorozatot szeretne megvásárolni az év folyamán. Így az ELO csoport az egyben vagy több részletben érkező megrendelések esetén is érvényesíti a szerződés szerinti kedvezményt. A megvásárolt tananyagsorozatok csak 1 fő személyes tanulására használhatóak!