Bemutatkozunk

20 éves az ELOMár több mint 25 éve a tudás szolgálatában

Az Európai Levelező Oktatási Kft. (ELO Kft.) 1992-ben jött létre hazánkban a holland tulajdonú ESCC (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalataként. 2014-ben a cégből kivált az ELO Könyvkiadó Kft, amelynek profilja tananyagsorozatok értékesítése, míg az Európai Levelező Oktatási Kft. a tananyagsorozatokhoz kapcsolódó képzés nyújtására specializálódott.

 

Két évtized, 445 000 tanuló

Tanfolyamaink az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataira épülnek, ennek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a tanulni vágyók saját környezetükben, otthonukban képezzék magukat, és új ismereteket szerezzenek az általuk választott témakörben.

Cégcsoportunk az elmúlt több mint két évtized alatt mindig arra törekedett, hogy támogassa a tanulást, ennek egyik bizonyítéka, hogy tanfolyamok széles választékát kínálja, így szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő tananyagsorozatot a több mint 70 tanfolyam között. A tananyagsorozatok megfelelő szakmai hátteret nyújtanak az otthon tanulás kényelmét választók számára. Eddig több mint 445.000 tanuló döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a távoktatásban rejlő lehetőségeknek, és kipróbálja az otthon tanulás kényelmes módszerét.

 

Nyelvi, szakmai és hobbi tananyagsorozatok

Az ELO cégcsoport tanfolyamai között nyelvi, szakmai és hobbi tananyagsorozatok, illetve tanfolyamok közül választhatnak az érdeklődők. A tanulók megismerkedhetnek az angol, német, olasz, spanyol, francia, holland, orosz vagy akár a japán nyelvvel is. A választott nyelvtől függően, tananyagsorozatainkkal kezdő, középhaladó, haladó vagy üzleti szintű nyelvtudás is elsajátítható.

Annak, aki piacképes szaktudásra szeretne szert tenni, esetleg karriercéljai megvalósításához szüksége van új ismeretek elsajátítására, az szakmai tananyagsorozataink jelentik a megoldást. De azoknak sem kell lemondaniuk a távoktatás kényelméről, akik otthonuk, kertjük, esetleg testük szépítésével foglalkoznának többet, akik egészségükkel kapcsolatban szeretnének új ismereteket szerezni vagy kreativitásukat fejlesztenék.

Az ELO cégcsoport elsődlegesen a tanulói elégedettséget tartja szem előtt. Célja, hogy mindig magas színvonalú szolgáltatásokkal lássa el a magukat képezni vágyó embereket.

 

Ennek érdekében az ELO cégcsoport:

- Kényelmes, stresszmentes tanulási lehetőséget kínál:

  • a tanulmányokat bárki, bármikor elkezdheti,
  • lehetőséget teremt arra, hogy a tanuló otthon, saját környezetében tanulhasson,
  • mindenki saját időbeosztása szerinte, saját tempójában haladhat.

- Kedvező árú tanfolyamokat ajánl:

  • lehetőség van havi részletfizetésre,
  • időszakos, nagymértékű kedvezményeket ad.

- Számos ingyenes szolgáltatást nyújt:

  • ingyenes próbaleckék, melyek bepillantást engednek a tananyagsorozatokba,
  • díjmentesen letölthető a Tanulmányi Tájékoztató és a tanfolyamok oktatási programjai, amelyek részletesen bemutatják a tanfolyamokat,
  • ingyenes nyelvi demóleckék,
  • ingyenes IQ-teszt.

 

Az ELO cégcsoport tanfolyamainak előnyei

Modern szemléletű, könnyen érthető, gyakorlatias tananyagsorozatainkkal Ön egyedi céljainak megfelelő oktatásban részesül. Mindemellett Ön dönt arról, hol és mikor tanul - mi biztosítjuk a hozzáértő szakmai támogatást tanulmányai során.

1. Bármikor elkezdheti tanulmányait

 Módszerünkkel Ön bármikor elkezdhetik a tanulmányaikat, nem szükséges csoportlétszámra, tanévkezdésre várni. Eldöntötte már, hogyan szeretné ismereteit bővíteni? Nem kell mást tennie, mint megrendelését postán, e-mailben vagy telefonon részünkre jelezni. Amennyiben a tananyagsorozat nem nyeri el tetszését, azt a próbahónap alatt lemondhatja, így csupán az első tananyagcsomagot kell kifizetnie. A részletekért tekintse meg Általános Szerződési Feltételeinket itt!

2. Minden tananyagcsomag házhoz érkezik

Ön a teljes tananyagsorozat vásárlására ad le megrendelést, amely tartalmazza a hozzá tartozó valamennyi tananyagcsomagot; kizárólag egyes tananyagcsomagok, vagy tananyag-részek megrendelésére, sem azok külön-külön való lemondására nincs lehetőség. Jelentkezését követően mi összeállítjuk az Ön kezdő tananyagcsomagját, ami a jelentkezéstől számított 14 napon belül megérkezik Önhöz. Az első csomag tartalmazza az 1-2. leckét és a szükséges kiegészítő anyagokat (CD, DVD stb.). Amennyiben a próbahónap alatt a tananyagsorozat elnyerte tetszését és nem él a felmondás jogával, úgy tanulási tempójától függően rendszeres időközönként postai úton kapja a soron következő leckéket.

3. Ön dönt arról, hogy hol és mikor tanul

Módszerünk rugalmasságot biztosít Önnek, nincs időhöz és helyhez kötve. Tetszés szerint, reggel, délben, este vagy akár hétvégén is feldolgozhatja a tananyagsorozat anyagát. Nem kell utaznia sem, így időt és pénzt is megtakarít. Tanulhat kényelmesen, meghitt környezetben, akár saját otthonában is.

4. Jövedelme 100%-ban megmarad

Mivel Ön munka mellett is tanulhat, így nem kell lemondania jövedelméről. Sőt: a továbbképzés a magasabb jövedelem előfeltétele.

5. Saját tempójában tanulhat

Tananyagsorozatainak felépítése jól strukturált, így Ön könnyedén meghatározhatja, hogy ma fél órát, holnap esetleg egy órát fordít tanulásra. A tanfolyamot gyorsabban és lassabban is végezheti, attól függően, hogy milyen tanulási tempót választ. Mi igazodunk az Ön egyedi igényeihez.

6. Ingyenes halasztási lehetőség

Nagyobb utazást tervez, vagy átmenetileg fizetési nehézségei adódtak, esetleg egyéb okból úgy érzi, hogy jelenleg nem tudja tanulmányait folytatni? Nálunk lehetősége van arra, hogy tanulmányait költségmentesen legfeljebb 3 hónapra szüneteltesse. Így a már befektetett energia nem vész kárba.

7. Képzésszolgáltatás - Szaktanári támogatás

A tananyaghoz kapcsolódó képzés részeként a házi feladatokat szaktanár javítja, aki tanácsokkal is ellátja Önt, így átfogó képet kap fejlődésének üteméről és korrigálandó hiányosságairól. A szaktanár a feladatoknál az általa meghatározott pontszám és százalék megadásával értékeli az elért eredményt, továbbá - amennyiben nem hibátlan feladatmegoldás érkezett -, jelzik Ön felé azokat a hiányosságokat, amiket ismételt átnézésre javasol.